Íme egy újabb bízonyíték arra, hogy közel a nyitás.

Hírportálunk folyamatosan beszámol városunk legfontosabb beruházásairól is, az elmúlt hónapokban többször írtunk a felsővárosi üzletnyitásokról (McDrive, EcoFamily, DM, KFC, Decathlon).

Legfrissebb értesüléseink szerint a Kik is meggnyitja hamarosan új üzletét a Felsővárosban, melynek pontos időpontja még ismeretlen, de az üzlethelyiség már megvan, méghozzá a Drogerie Markt mellett a Cifrakapu utca 164 szám alatti épületkomplexumban.

Eger egyik legjobban várt üzletnyitásáról már évek óta cikkezünk és pár hónapja végre az Aldi “bevallotta”, hogy a Mátyás király út 138. szám alatt felépíti egri egységét, teljesen új épületet felhúzva az Európa Bútorház és a Drilda áruházak helyén.

Fotó: SteelLab Kft.

A hivatalos nyitási időpont még mindig ismeretlen, de sajtóértesülések szerint áprilisban valószínűleg már Magyarország második legnagyobb Aldijában intézhetik az egriek a (húsvéti?) nagybevásárlást.

Hogy mennyire közelinek tűnik a nyitás, mutatunk egy friss videót az egri beruházásról, melyet a kivetelező cég, a SteelLab Kft készített a napokban.

A felvételt sajnos nem engedi a Facebook beágyazni a cikkbe a tulajdonos kérésére, de IDE kattintva meg lehet nézni.

Ez is érdekelheti:

A Maritom mobilgarázs a legvérmesebb álmát is felülmúlja