A mobilgarázs előnyei

A mobilgarázsokra egyre nagyobb igény mutatkozik, mert a hagyományos garázsok sokszor már nem tudják ellátni a funkciójukat. Az ügyfelek nagyon sokat utaznak a saját autójukkal, ezért nagy igény van egy olyan garázsra, amit azonnal mindenféle hosszadalmas munkálat nélkül fel lehet állítani. A másik fontos előny az, hogy egy mobilgarázs gyorsan szét lehet szedni és egy másik helyen fel lehet építeni. Ha átépíti a lakóházát vagy a kertjét, akkor nem kell amiatt aggódnia, hogy nem lesz megfelelő hely a garázsnak. A mobilgarázst gyakorlatilag bárhol könnyedén át tudja helyezni egy másik helyre. Ha úgy dönt, hogy több autót akar használni, akkor nem kell amiatt aggódnia, hogy nem lesz hely a garázsban. A viszonylag olcsó mobilgarázsból, akár több is gyorsan felépíthető.  

Maritom a legjobb a szakmában

A mobilgarázsok piacán között egyre több szereplő van, de az egyik legkiválóbb helyet a Maritom foglalja el, amely a mobilgarazs24.hu weboldalon mutatja be a termékeit. A Maritom mobilgarázsai a rendkívül vonzó árukkal tűnnek ki. Egy mobilgarázs kevesebb, mint 100000 Ft-ért is megvásárolható. A kissé nagyobb méretű garázsok maximum 150000 Ft-ért vásárolhatók meg.

A Maritom nemcsak a kedvező árával, hanem a kiváló minőségével is kiemelkedik a mobilgarázsgyártók közül. A műanyaglemezek a legmodernebb technikával készülnek, amely biztosítja azt, hogy azok strapabírók és tartósak maradjanak. A fémlemezek és tartóvázak rozsdamentes acélból készültek.

A kiváló minőség és kedvező árfekvés mellett a mobilgarázs rendkívül esztétikus. A fautánzatú trapézlemez nagyszerű látványt nyújt, amely jól illeszkedik a kert jellegéhez. A faárnyalat színe egy színskálából választható ki, ahol választhat például tölgy, fenyő, kőris, szilva, mahagóni stb közül.        

A mobilgarázs leszállítása és összeszerelése

 A mobilgarázsokat a cég ingyen szállítja ki az ügyfeleknek 5-30 napon belül a rendelés leadását követően. Ezen felül a cég munkatársai az összeszerelést is vállalják ingyen. Azonban a garázsnak az alaphoz való rögzítése már pénzbe kerül. Az összeállítás előtt a legfontosabb teendő egy alkalmas terület kiválasztása a legfontosabb. Ügyelnie kell arra, hogy egy teljesen lapos és vízszintes területet válasszon! Az összeszerelés során először az oldallemezeket kell a tartóvázba beleilleszteni, amelyek egy tartóvázban helyezkednek el. Ezután a különböző oldallemezeket kell egymáshoz illeszteni. Az oldallemezek egymáshoz illesztése után a tetőlemez felhelyezése következik.