Az ígéretek szerint “a jövő élményét” kínálja az év első felében megnyíló mekis autós étterem a Felsővárosban.

Tavaly szeptemberben számoltunk be mi is arról, hogy elstartolt Eger második autós éttermének építése, amely egyúttal a város első McDrive-ja lesz.

Az Egri napok a tervekre is rábukkant a tervező cég, a Buday Balázs Private Designer oldalán. Eger első blogja ez alapján úgy foglalta össze a beruházást, hogy a vendégtér az épület déli részén kerül kialakításra, külső terasszal, amin valószínűleg lesz egy játék is. Az étteremhez összesen 38 parkolóhely épül, és lesz egy hely mozgáskorlátozottak részére és kettő elektromos autóknak is. A hosszú sorok elkerülésére az autós rendeléseket két terminálnál lehet majd leadni.

Közben a McDonald’s is villantott egy látványtervet és kiadott egy közleményt a beruházásról, melyben azt írják: Egerbe is megérkezik a „Jövő Élménye” az új étteremmel, melynek koncepciója alapvetően a digitalizációra épül, azonban nemcsak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésére is.

Kép: mcdonalds.hu

Az egri egységben nemcsak helyszíni fogyasztásra lesz lehetőség, az étteremhez drive kiszolgáló rész is tartozik majd, így a nyitás után a vendégek autóik kényelmében is élvezhetik a mekizés élményét.  Az új építésű egység várhatóan 70 új munkahelyet teremt a környéken élőknek – zárul a közlemény.

Egy olvasónk március 19-én, szombaton lőtt néhány fotója alapján így halad az építkezés.

Olvasói fotó: Egri Sztorik
Olvasói fotó: Egri Sztorik

Bár a fotók tanúsága szerint van még teendő az építkezésen, nem tűnik lehetetlennek, hogy az év első felében (van még pár hónap belőle) Big Mac-et rendelhessünk a Felsővárosban is.

Kövesse továbbra is híreinket arról, milyen beruházások valósulnak meg városunkban.