Úgy tűnik, május 6-tól már a Felsővárosban is megrendelhetjük kedvenc szendvicsünket, akár autóból is.

Tavaly szeptemberben számoltunk be  arról, hogy elstartolt Eger második autós éttermének építése, amely egyúttal a város első McDrive-ja lesz.

Legfrissebb értesülésünk szerint valószínűleg május 6-án, pénteken megnyitja kapuit az étterem a Felsővárosban, bár belső információnkat hivatalosan nem erősítették meg.

Frissítés! Megérkezett a hivatalos válasz: SZOMBATON nyit az egri McDrive

Legújabb egri étterméről a McDonald’s így írt egy korábbi bejegyzésében: Megérkezik a „Jövő Élménye” Egerbe, melynek koncepciója alapvetően a digitalizációra épül, azonban nemcsak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésére is.

A vendégtér az épület déli részén került kialakításra, külső terasszal, amin lesz egy játék is. Az étteremhez összesen 38 parkolóhely épült, és lesz egy hely mozgáskorlátozottak részére és kettő elektromos autóknak is. A hosszú sorok elkerülésére az autós rendeléseket két terminálnál lehet majd leadni.

Az egri egységben nemcsak helyszíni fogyasztásra lesz lehetőség, az étteremhez drive kiszolgáló rész is tartozik majd, így a nyitás után a vendégek autóik kényelmében is élvezhetik a mekizés élményét.  Az új építésű egység várhatóan 70 új munkahelyet teremt a környéken élőknek.

EZT OLVASTA MÁR?