Jókora darabot harapott ki a beruházás a Rákóczi úti Tesco parkolójából.

Felpezsdült az élet Eger északi részén beruházások szempontjából. Korábban már megírtuk, szeptember végén megnyitja második üzletét a Pepco a Rákóczi út 164 szám alatt, ahová várhatóan megérkezik majd a DM és a Kik is.

Most újabb jelentős fejleményről számolhatunk be: már hivatalos, hogy komoly konkurenst kap a Nagylaposon nyáron megnyílt KFC Drive Thru, mert elstartolt Eger második autós éttermének építése, amely a város első McDrive-ja lesz. Íme néhány friss “kémfotónk” az építkezésről:

Fotóink tanúsága alapján beigazolódott az a korábbi szóbeszéd is: valóban a Rákóczi úti Tesco parkolójában épül fel a McDonald’s első egri autósétterme, jelentős darabot kiharapva a parkolóhelyekből. Mivel a tervrajz még nem ismert, készítettünk egy térképet, nagyjából mekkora területet foglal el jelenleg az építkezés.

Becslések szerint mintegy 64 parkolóhely “esik áldozatául” a beruházásnak. Egyelőre nincs információ, mikorra épül fel és nyitja meg kapuit a McDrive, de a KFC autósétterem építési üteme alapján akár egy év is eltelhet, amíg autóból rendelhetünk egy Big Mac-et.

Amint újabb, friss információt szerzünk a beruházásról, azonnal beszámolunk róla.

Az indexfotó csak illusztráció.

EZT OLVASTA MÁR?