Fotó: Keller Richárd
Már keresik a munkatársakat a Deák Ferenc út 14 szám alatti új üzletbe.

Tavaly szeptemberben számoltunk be a szomorú hírről, hogy csődöt jelentett a Palóc Kft., amely 80 boltjával a CBA keleti bástyája volt.  A cég 1300 dolgozója került utcára, köztük sok heves megyei lakos. Pár hétre rá, október elején egy kis időre újra kinyitották több mint félszáz üzletüket, köztük  Egerben, a Deák Ferenc út 14 szám alatti boltot is, hogy a megmaradt árukészlet kiárusításával ki tudják fizetni alkalmazottaik elmaradt bérét. A cég akkor kéthavi bérrel tartozott a körülbelül 900 dolgozójának.

Aztán több mint fél évig nem lehetett tudni, mi lesz a Deák Ferenc úti ingatlan sorsa, a napokban azonban egy álláshirdetés jelent meg a neten, melyből kiderült, hogy a Coop nyit üzletet a CBA helyén. A hirdetést olvasónk, Berentei L. Béla szúrta ki és juttatta el hírportálunknak. 

Az áruházlánc boltvezető helyettest, eladót és pénztárost keres Egerbe. A nyitásról még nincs pontos infó, de ahogy az a több új egri üzletnél lenni szokott, az álláshirdetés után pár hónapon belül biztosan megnyitja kapuit.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Míg a készlet tart: így segíthetsz az egri CBA dolgozóinak

Míg a készlet tart: így segíthetsz az egri CBA dolgozóinak