Ezeket kínálja a város megújult honlapja

Belföld
Fotó: Lénárt Márton
„Eger digitális étlapját” kapják meg az érdeklődők a megújult eger.hu portálon.

Egy jó városi honlap elengedhetetlen az egri ügyfelek elégedettségéhez, a hatékony városmarketinghez és a sikeres turisztikai munkához is. Ezzel a céllal működött 2013 nyara óta az eger.hu oldal, amely díjat nyert az „Év honlapja pályázaton” és ezzel a céllal kezdődik el most a teljes megújulás – jelentette ki szerdán Habis László polgármester a megújult portált beharangozó egri sajtótájékoztatón.

Szavai szerint a legfontosabb, azonnal szembetűnő változás az, hogy az eger.hu látogatója egy jellegzetes nyitó oldallal találkozik, ahol – az országban egyedülálló módon – tematikusan, csoportosítva kapja meg „Eger digitális étlapját”.

Habis László szerint a megújulás azt jelenti, hogy új struktúrában, egy helyen és egységes megjelenéssel, átjárható módon teszik elérhetővé az egri önkormányzati cégek és intézmények webes kínálatát. A különböző városi entitások mostantól nem konkurenciát jelentenek egymásnak az interneten, hanem erősítik egymást – hangsúlyozta a polgármester.

Az egriek egy helyen megtalálják (egyebek mellett):

  • az önkormányzati oldalt az elektronikus ügyintézés lehetőségeivel és a közérdekű információkkal, közgyűlési anyagokkal, hirdetményekkel, stb.
  • a széleskörű és naprakész programkínálatot (ez váltotta fel az eddig a főoldal homlokterében található programnaptárt)
  • mindazt az információt, színt és szolgáltatást, amit Eger Önkormányzata – vállalatain és intézményein keresztül – kínál az egrieknek

Az Eger iránt érdeklődő turisták megtalálják (egyebek mellett):

  • Eger teljesen új turisztikai honlapját, a visiteger.com oldalt (ez váltotta fel az eger.hu turizmus menüjét és a szállásfoglalást)
  • valamennyi egri élmény és program lehetőségét
  • a személyre szabott egri program összeállításának egyszerű, könnyen kezelhető és letölthető, vagy kinyomtatható lehetőségét (YMyEger)
  • az eger.hu integráns részeként elérhető, az országban egyedülálló módon komplex, VR szemüveggel is kezelhető „virtuális sétát”, melynek segítségével 100 csodálatos egri helyszín járható be könnyen, élményszerűen, legyen a kezünk ügyében bármilyen számítógép, vagy mobileszköz
  • a különböző utazói célközönségek számára összeállított tematikus tippeket, mint pl. „Kutyával Egerben”; „Szépkorúaknak”; „Akadálymentes”; „Családi”, stb.

Az integrált honlapot a Média Eger Kft. és az Eger Városi Turisztikai Kft. hozta létre. 

IDE kattintva ön is megtekintheti a megújult honlapot.