Míg a készlet tart: így segíthetsz az egri CBA dolgozóinak

Kiemelt
Múlt héten kinyitotta CBA üzletét Egerben is a Palóc Nagykereskedelmi Kft. A három hete csődöt jelentett  cég 80 üzletében kiárusítja a 700 millió forintra becsült megmaradt árukészletüket, hogy ki tudja fizetni alkalmazottaik elmaradt bérét. Az első részletet már rendezték is.

A havi fizetésük ötödét, tizenhét-húszezer forintot utalt át a dolgozóinak a nemrégiben megreccsent, ám újranyitott Palóc Nagykereskedelmi Kft. A cég lassan kéthavi bérrel tartozik a körülbelül 900 dolgozójának. A múlt héten a hálózat újranyitotta több mint félszáz üzletét és elkezdte kiárusítani a maradék, 700 millió forintra becsült árukészletét, most ebből folyósították ki az első részletet a dolgozók elmaradt bérére.

Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd

Van, ahol most 20 százalékos akciót is hirdettek a megmaradt italokra, vegyiárura, tartós élelmiszerre. Azonban a számlákra érkezett pénzre szinte azonnal rátették a kezüket a hitelező pénzintézetek – tudta meg a Népszabadság. A legtöbb dolgozó ugyanis kispénzű, kevésbé jómódú ember, és úgyszólván mindenkinek van valamilyen tartozása.

Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd

Múlt héten a Deák Ferenc út 14 szám alatti egri CBA is kinyitott, ezért mindenkit arra biztat hírportálunk, hogy ha teheti, vásároljon az egri üzletben, mellyel a komoly bajba jutott dolgozók elmaradt bérének rendezését segítheti.

Íme a nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 6-18 óráig

Szombat: 6-12 óráig.

Vasárnap: Zárva

Fotó: Keller Richárd
Fotó: Keller Richárd

Mintegy 3 hete jelentett csődöt a Palóc Nagykereskedelmi Kft., mely a CBA 80 üzletét működtette. A cég nemrég még Nógrád megye legnagyobb foglalkoztatója, a CBA rendszerének egyik fő központja volt. Ők látták el Nógrád mellett Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye CBA-a bolthálózatát is.

Forrás: Népszabadság

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek:

Ezért mehetett csődbe a CBA keleti bástyája

Kamu volt a leltározás, csődöt jelentett a CBA 80 üzletét működtető cég

Vélemény, hozzászólás?