mikroszálas ágynemű kétoldalas

A Tchibo webáruház hetente változó kínálatban ezen a héten többféle ágyneműt is találunk, természetesen mindet a romantika jegyében! Két- és egyszemélyes verzióban is kapható a kétoldalas mikroszálas ágynemű, melynek egyik oldalát rózaszín alapon fehér, másik oldalát pedig fehér alapon rózsaszín szívecskék teszik varázslatossá. Emellett puha, természetes tapintású anyag biztosítja a pihentető alvást – ráadásul ez a szett vasalást sem igényel, és gyorsan szárad, a fel- és lehúzást pedig cipzáras kialakítása teszi igazán egyszerűvé!

jersey ágynemű kétoldalas

A kétoldalas jersey ágynemű esetén szintén szívecskék adják a mintát: egyik oldalon fehér alapon fekete, a másikon pedig szürke alapon fehér színben, mindkét oldal esetén elszórtan megjelenő piros szívekkel együtt! Ez a szett ráadásul az egy- és a kétszemélyes verzió mellett extra szettben is elérhető! A 70×90 cm-es párnát egyszemélyes szett esetén 140×200, kétszemélyesnél 200×200, extra szett esetén pedig 220×240 cm-es paplanhuzat egészíti ki (és természetesen párnahuzatból is van plusz egy darab a második két esetben). További jó hír, hogy a vasalással ezúttal sem kell bajlódni, ahogy a fel-és lehúzás is gyorsan meglesz a cipzáras kialakításnak köszönhetően!

renforce ágynemű pároknak.

A kétoldalas renforcé ágynemű pároknak két párna, és két paplanhuzattal érkezik, így a takaró sem lehet soha többé vita tárgya! A takarók egyik oldalán „I love you to the moon and back” felirat, a másikon pedig egy-egy fél szív található, amelyek összetartoznak és együtt alkotnak teljes egészet – épp úgy, ahogy az alattuk alvók is. A szett azonban nem csak szép és romantikus: hőmérsékletkiegyenlítő és nedvszívó is, így igazán hatékonyan járul hozzá a pihentető éjszakához, cipzáraival pedig ahhoz, hogy ne kelljen sokat vesződni a fel- és lehúzásukkal.

hálóing szürke

Ágyneműk mellett éjszakai viseleteket illetően is többféle stílus közül választhatunk: az egyszerű, ám kényelmes darabokat kedvelők figyelmébe a puha biopamut-sztreccs anyagú, melírozott szürke hálóing ajánlható, amely ¾-es ujjakkal és kerek nyakkivágással készült, fekete szívekkel és felirattal. Hosszú és laza szabásával lezseren követi a test vonalát, alul pedig lekerekített szegélyei vannak – vagyis fázósak könnyedén vehetnek alá egy leggingst éjszakára, de nap közben, egy kényelmes melegítőnadrággal is élvezhetik a kényelmét!

neglizsé

Teljesen más stílust képvisel az S-től L méretig megvásárolható fekete, csipkés neglizsé, amiben mindenki egy romantikus hercegnőnek érezheti majd magát, az elöl és hátul is megtalálható finom csipkerátéteknek és a hosszú fazonnak köszönhetően! Lágy esésű, kevert modál anyaga kényelmesen követi a test vonalát, és kihangsúlyozza a nőies sziluettet – emellett alul oldalhasítékok is vannak rajta, így a szabad mozgás is garantált. Annak, aki szeretné kihangsúlyozni a nőiességét éjszaka is, ez a neglizsé tökéletes, mégis kényelmes választás lesz a pihenés óráira!