Súlyos sérülése után újra (szex)bombasztikus formában van a gyönyörű és tehetséges hódeszkásunk.

Gyarmati Pankát nem kell bemutatni. Az egri születésű, kiváló hódeszkásunk idén januárban alig 23 évesen sporttörténelmet írt, amikor első magyar hódeszkásként megnyerte a világkupát az Egyesült Államokban megrendezett úgynevezett slopestyle, azaz trükkös akadályversenyen.

A bájos és szexi sportolónő fantasztikus eredményét ráadásul úgy érte el, hogy egy korábbi baleset miatt nyolc csavar és egy platinalemez volt a felkarjában.Nem szívesen mutatunk ilyen fotót a mindig jókedvű, mosolygós és szexbombasztikus formában lévő fiatal lányról, de íme a sérülése (csak erősebb idegzetűeknek):

gyarmati_panka_01

A jó hír az, hogy Panka szerencsére felépült durva sérüléséből, és a világkupa megnyerése óta is folyamatosan ragyogó eredményeket ér el. Nyár elejei facebookos bejegyzése szerint egyre keményebben edzhet, mert már “alakul a karja”.

13332816_1062413357127814_1851777042052592796_n

Elmondása szerint jelenleg a legfontosabb rövid távú célja, hogy kvalifikációt szerezzen a 2018-as téli olimpiára.

Az Egri Sztorik szívből kívánja a rendkívül tehetséges és szexi sportolónőnek, hogy teljesüljön minél hamarabb minden álma és vágya, na és, hogy csak az alábbiakhoz hasonló fantasztikus és szexi fotók készüljenek róla, például háttérben az Eged-heggyel. Hajrá Panka!

Tudj meg mindent első kézből Pankáról közösségi oldalán!