Több súlyos baleset is történt vasárnap

Baleset-bűnügy, Belföld

Több tömegkarambol is követte egymást rövid időn belül vasárnap megyénkben. Hatan kerültek kórházba.

Rövid időn belül öt baleset is történt az M3-as sztrádán vasárnap – írja honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Nagyút térségében egy autó letért az sztrádáról és szalagkorlátnak ütközött, vasárnap délelőtt. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az esetnél személyi sérülés nem történt.

Körülbelül ötszáz méteren belül történt egy másik baleset is Nagyút térségében. Három gépkocsi karambolozott, amelynél egy embert a mentők kórházba szállítottak. Ennél a káresetnél a gyöngyösi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Fotó: Füzesabonyi KVŐ

A harmadik baleset Nagyfüged térségében történt, ahol hét gépjármű ütközött össze. Az egyik autóba egy ember beszorult, őt a füzesabonyi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó segítségével. A balesetben öt ember sérült meg, őket a mentők ellátták.

Szintén vasárnap délelőtt a sztráda 76-os kilométerénél, Gyöngyöshalász térségében egy személyautó és egy kisteherautó ütközött. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket, a balesetben személyi sérülés nem történt.

Délután pedig egy autó a szalagkorlátnak csapódott a 92-es kilométerszelvénynél, Nagyfüged térségében. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a forgalmi akadályt megszüntették. Az ütközésben senki sem sérült meg.

(heves.katasztrofavedelem.hu)