Mint Nádasi István énekestől megtudtuk, a The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét a ” Mindenki valaki akar lenni” című dalra.

A punk-rock srácok képi világ, és hangulat tekintetében is megidézték, a régi 90’es évek videó klipek hangulatát.A kisfilmet Szabó Norman követte el, aki már évek óta a zenekar barátja, és videósa.

A klip két részből áll, az egyik a szűk életteret szimbolizáló zenekari jelenetek, a másik a szabadság életérzését felvonultató, fiatalokból álló, gördeszkás, és biciklis csapat. A klipben látható egy gördeszkás lány is Eliza, aki a klip kedvéért még egy hatalmas esést is bevállalt.

Az extrém sport csapat, lelkesen vetette bele magát a forgatásba, és örültek, hogy újra összeáll a két régi életérzés, a punk-rock, és a deszka- BMX kombó. Annyi újítás van a történetben, hogy a mára népszerűvé vált roller is szerepet kapott a klipben.

” Először kicsit idegenkedtem a roller bevonásától a klipbe, de a forgatás alatt rájöttem, hogy ha 90′-es években népszerűbb lett volna a roller, simán együtt pörögtek volna a deszkásokkal, és BMX-esekkel.”  Nyilatkozta Gibbon, a The Wallkids énekese.

A forgatás nem volt zökkenőmentes, hisz egy “jókedvű” lakó, ráhívta a stábra rendőrséget. Az igazoltatás rendben zajlott, és, mivel nem volt tilos Eger, azon belvárosi részében forgatni, a munka folytatódott tovább.

A The Wallkids folyamatosan írja a dalokat, és gyakorolnak a koncertekre.

A klipet itt tekintheti meg