Egy félidőn keresztül oroszlánként küzdött a megyeszékhelyi gárda, a szünet után azonban felőrlődött a harcban A Mol-Pick Szeged ellen.

Egy félidőn keresztül remekül állt a lábán az idén nagy babérokra törő SBS Eszterházy férfi kézilabdacsapat.

A 285-szörös szlovák válogatott kapus, Richard Stochl hamar igazolta klasszisát, mindössze 12 percet kellett várni, hogy az egri közönség torkából először felharsanjon a „Riso, Riso, Riso” rigmus a körcsarnok lelátóján. A 40 éves hálóőr számos bravúrt bemutatva ragadtatta tapsra a drukkereket, egyúttal tartást sugározva társainak.

Eközben Dobó Zsolt (képünkön) Bodó Richárddal vívott gólpárbajt. Kiváló átlövőnk, az első félidőben három találatig jutó szegedi poszttársát megelőzve, négy góljával a mezőny legeredményesebbjének bizonyult.

A játék képéről sokat elárul, hogy a 19. percben még 7–7-es állás szerepelt az eredményjelzőn, de a szünetre is csak kétgólos előnnyel vonulhattak a Tisza-partiak.

sbs_eszteházy_szeged

A második játékrészben már kevesebb okunk lehetett az örömre. A vendégek negyedóra alatt kilenc gólt termeltek, miközben a mieinknek csak kétszer sikerült bevenni a Tisza-partiak kapuját.

A mérkőzés részleteiről a handballeger.hu portálon olvashatsz.

Forrás: Sike Károly/handballeger.hu