Megmentenék az Egri Vízilabda Klubot

Belföld, Kiemelt, Sport

Az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága felajánlotta segítségét a helyzet megoldásának kidolgozására.

Kedden számoltunk be arról, hogy anyagilag súlyos helyzetbe került és a megszűnés veszélye fenyegeti az Egri Vízilabda Klubot.

Szerdán délután azonban a klub elnökségi ülést tartott, és a vezetőség úgy határozott, hogy célul tűzi ki az Egri Vízilabda Kft és az Egri Vízilabda Klub megmentését és úgy a női, mint a férfi csapat OB-I-ben való szereplésének további feltételeinek megteremtését – adta hírül egy közleményben az egrivizilabda.hu portál.

Fotó: egrivizilabda.hu

Tájékoztatásuk szerint a döntésben szerepet játszott az is, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériumának Sport Szakállamtitkársága felajánlotta segítségét a helyzet megoldásának kidolgozására.

Az Egri ügyek plusz információval is rendelkezik a döntéssel kapcsolatban: az egri önkormányzat közölte a portállal, hogy az egri vízilabda jelene és jövője nem rajtuk fog múlni, ők minden tőlük telhető segítséget meg fognak adni a megfelelő garanciák mellett.