A felcsúti polgármester szállodái közül a a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra már megnyitotta pár napja kapuit, de a Saliris Resort – Spa & Konferencia Hotel Egerszalók is hamarosan újra foglalható lesz.

Újranyitotta május 15-én egyik szállodáját Heves megyében az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels, a többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható.

Május 15-én a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitotta meg kapuit, a – korlátozott szolgáltatásokkal – nyitó szállodába speciális ajánlatokkal foglalhatnak a pünkösdig tartó időszakban pihenni vágyók.

Korábban megvette a becsődölt egerszalóki Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelt is a felcsúti polgármester

 

A nem tartós felújítás alá kerülő szállodák közül a Saliris Resort – Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, a tervek szerint május 29-tő várja a vendégfoglalásokat. 

Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg. A Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatárs vizsgát tesz. A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek.

M1, MTI

EZ IS ÉRDEKELHET