Az egynél több bukméker weboldalán történő fogadás legnagyobb előnye a fogadási vonalak megvásárlásának lehetősége. Az első dolog, amit meg kell értenie, amikor először fogad, hogy a fogadási vonalak nem azonosak a különböző fogadási oldalakon.

A fogadasok.com oldalon megnézheti a legjobb fogadási oldalakat, amelyek vonzó vonalakkal rendelkeznek. Természetesen ennek számos oka van, de ennek a bejegyzésnek nem ez a témája. Bár az oldalak közötti különbség nem lehet nagy, a különbségek idővel összeadódhatnak.

A vonalak vásárlásán kívül a több oldalon történő fogadás több bónuszt és promóciót kínál. Bármikor, amikor fogadni szeretne, felfedezheti a különböző oldalakat, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot. Hogyan fogadhatsz tehát kezdőként több oldalon?

Hogyan fogadjon több fogadási oldalon

Tehát, ha készen áll arra, hogy több fogadási oldalt használjon, itt van a lépésről-lépésre történő útmutató, hogyan kezdje el és tegye meg első fogadását.

1. lépés: Kutasson, hogy megtalálja az Ön által preferált online sportágakat. Javasoljuk, hogy legalább két jó hírű fogadási oldalt válasszon ki a kezdéshez.

2. lépés: Nyisson fogadási számlát a kiválasztott fogadási oldalak mindegyikénél. A regisztrációs folyamat néhány percet vesz igénybe. A fiók regisztrációjához meg kell adnia a nevét, e-mail azonosítóját és címét.

3. lépés: Töltsd fel a fogadási számláidat. A fogadási számlád megnyitása után a következő lépés a pénz feltöltése a számládra. Javasoljuk, hogy minden oldalon kezdjen egy kisebb befizetéssel az első fogadásokhoz.

4. lépés: Kezdje el vásárolni a vonalakat. Ha már van pénz a számláján, készen áll az első fogadás megtételére. Szánjon azonban időt a vonalak megvásárlására, mielőtt pénzt tenné fel a vonalra. Ha talált egy potenciális fogadást, jelentkezzen be a sportfogadási oldalakra, és nézze át a fogadáshoz kínált vonalakat. Győződjön meg róla, hogy minden fogadási számláján ugyanazt a fogadást használja, hogy az összehasonlítás során ugyanaz legyen az alapvonal.

5. lépés: Hasonlítsa össze a vonalakat. Miután ellenőrizte az összes olyan sportfogadási oldalt, ahol regisztrált, a következő dolog az, hogy összehasonlítsa a vonalakat a fogadni kívánt fogadásnál. A cél az, hogy megtaláld azt a vonalat, amelyik a legjobb oddsot kínálja.

Ezzel növelheti a nyerési és profitlehetőségeit, ha a megfelelő fogadást választja. Miután azonosította a legjobb vonallal rendelkező sportfogadást, az utolsó lépés a fogadás elhelyezése az oldalon. Ehhez jelentkezzen be az oldalon lévő fiókjába, és tegye meg a fogadását. Ez minden!

Következtetés

Ezek az egyszerű lépések a több oldalon történő fogadáshoz. Ezeket a lépéseket megismételheti a későbbi fogadásokhoz. Bár a vonalak beszerzésének folyamata plusz időt vesz igénybe a fogadásokhoz, hosszú távon jelentősen javíthatja a bevételeit.

Meg kell értenie, hogy több oldal használata nem sétagalopp. Megfelelő szervezést és a szerencsejáték-tevékenységek platformokon keresztüli nyomon követésének képességét igényli.

Címlapkép: Illusztráció/(Shutterstock)