A rulett egy népszerű játék, amelyet világszerte több millió kaszinórajongó játszik. A játék tévéműsorokban, YouTube-videókban, filmekben és még sok másban is szerepel. Bár ez egy szerencsejáték, néhány stratégiát elsajátíthatsz, hogy maximalizáld a nyerési lehetőségeidet.

Tehát, milyen stratégiákkal lendítheted fel a játékodat és maximalizálhatod a bankszámládat? Nézzük meg ezeket a stratégiákat részletesen. Egyébként az online-kaszino.com oldalon megnézheti a rulettet kínáló legjobb kaszinókat.

1. Stratégia: D’Alembert rulett stratégia

A D’Alembert stratégia a legjobb egy új játékos számára, aki szeretné felfedezni a rulett világát. Ennek a stratégiának a használata csökkenti a bankroll elvesztésének kockázatát, mivel csak páros tétek esetén működik. Vagy a pirosra vagy a feketére teszel.

Mielőtt azonban játszana, állítsa be a tétet egységnyi tétként, így ha nyer, akkor a tét nagyságát egy egységgel csökkenti, ha pedig veszít, akkor a következő tétet egy egységgel növeli. Tehát, mondjuk, hogy 5 $-t állítottál be egységnyi tétnek, ha 10 $-t teszel fel és nyersz, akkor a téted nagyságát 5 $-ra csökkented.

Ha azonban veszítesz, akkor 15 dollárra növeled. Bár a nyerési esélyek a játszott rulettváltozattól függnek, a nyerési esély bármelyik fordulóban körülbelül 48%.

2. Stratégia: A Fibonacci-stratégia

Ez a stratégia a Fibonacci-sorozatot használja a következő tét megállapításához. A szekvencia az előző két szám összegzéséből áll, kezdve az első 0-val és az első 1-gyel. A szekvencia valahogy így néz ki: 0, 1, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, és így tovább.

A Fibonacci rulettstratégia szerint a játékos minden egyes veszteséggel fokozatosan emeli a tétjét, és minden nyeréssel fokozatosan csökkenti azt. Ne feledje, hogy ezt a stratégiát csak eseményterek esetén használhatja.

3. Stratégia: A Labouchere stratégia

Ez egy online stratégia a high rollerek és a tapasztalt játékosok számára. A Labouchere rulett stratégia négy részből áll:

– A játékosnak el kell döntenie, hogy mekkora összeget szeretne ideális esetben nyerni. A nyereményösszegnek reálisnak kell lennie, és nem olyannak, ami szétrobbantja a bankrollt. Miután eldöntötte az összeget, ossza a számot kis véletlen számokra, például 1, 1, 1, 4, 1,3

– Vegye ki a sorból a jobb és bal szélső számokat, és adja össze őket az első tétjéhez. Ebben az esetben 1 + 3, ami egy 5 dolláros tétet ad. Ezzel megteheted az első tétedet, fogadhatsz páros, páratlan, fekete, piros, vagy a 19-36, illetve az 1-18-as mezőre.

– Ha nyersz, a többi rész már egyszerű. Egyszerűen kihúzod a legtávolabbi jobb és bal oldali számot, és továbblépsz a következőre. Ha azonban veszítesz, ne húzd ki a számot. Ehelyett add hozzá a tét összegét a számaidhoz, és valami olyasmit kapsz, mint az 1, 4, 1, 1, 1 és 2.

– Innentől kezdve add össze a jobb és bal szélső számokat, hogy megkapd az új tétedet, és addig folytasd a stratégiát, amíg ki nem törlöd az összes számot a sorozatból.

Következtetés

Amikor kiválasztja a legjobb stratégiát a játékához, javasoljuk, hogy használja mindegyiket az online rulett próbaverziójával, hogy megnézze, hogyan működik az Ön számára. Így első kézből szerezhetsz tapasztalatot anélkül, hogy kockáztatnád a bankszámládat.