Fotó: Keller Richárd
A héten elhárították az áramellátási problémát, de “újabb” gond adódott a jegesítés közben /Fotó: Keller Richárd
A héten megírtuk az okot, amiért az igéret ellenére december 6-án mégsem nyitott ki Felsővárosban az Érsekkertből visszatelepített korcsolyapálya, azóta sajnos “újabb” technikai probléma adódott.
 

“A csütörtöki áramvétel után pénteken elindítottuk a jég hízlalását és reménykedtünk a hétfői nyitásban. Erre meg is volt minden okunk, mégsem mertük leírni. Jól tettük.

– írja legfrissebb facebook bejegyzésében az Eger Városi Műjégpályát (ténylegesen egyelőre nem) üzemeltető cég. Csütörtökön mi is megírtuk, hogy az áramellátási hiba megszüntetése után valószínűleg ezen a hétvégén már önfeledten korizhatunk a Felsővárosban.

A cég így ír az újabb csúszás okairól: “próbálkoztunk, dolgoztunk, mára azonban világossá vált, hogy egy bosszantó technikai probléma miatt csak hétfőtől tudunk eredményesen “jegesíteni”, a gondunk ugyanis a hétvégén nem orvosolható.”

Sajnos a “bosszantó technikai probléma” pontos okát nem közölték, viszont a jég hízlalásához áram kell. Jogosan merül fel a kérdés, hogy újabb áramellátási hibáról van szó?

Az üzemeltető mindenesetre optimista az ügyben, mert egy nem túl konkrét, de reménykeltő mondattal fejezi  be közleményét:

Ellenben arra kérünk benneteket, hogy készítsétek a korikat, mert

MINDEN REMÉNY SZERINT a jövő hét folyamán nyitunk!

Úgy legyen!