karacsony

Még december 12-éig Te is nevezhetsz karácsonyi fénykölteményeddel.

Advent idején, az ünnepi időszakban nagyon sok egri lakóház, intézmény, kereskedelmi létesítmény és szálláshely öltözik ünnepi díszbe. Ezeket a magán-kezdeményezéseket szeretné a városvezetés elismerni, díjazni, s az ő példájukat bemutatva másokat is arra ösztönözni, hogy csatlakozzanak a pályázathoz. A cél: tegyük együtt még szebbé, varázslatosabbá Egert, emeljük közös erővel a keresztény világ legnagyobb ünnepének fényét.

Mindez kiválóan kiegészíti a megújuló, egyre bővülő városi díszvilágítást. A közös munka nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Eger a téli, ünnepi időszakban továbbra is az egyik legvonzóbb turisztikai célpont legyen Magyarországon.

A tavalyi
Tavaly is sokan pályáztak szebbnél-szebb fénykölteményekkel

Az önkormányzat szeretné ezt a szép hagyományt megőrizni, így – civil szervezetekkel közösen – kilencedik alkalommal írta ki az Eger Ünnepi Fényei pályázatot.

Az Egri Lokálpatrióta Egylettel, a Cives Pro Urbe Alapítvánnyal és az Egri Városszépítő Egyesülettel karöltve az önkormányzat arra kéri mindazokat, akik csatlakozni szeretnének az akcióhoz, hogy küldjék el, vagy adják le jelentkezésüket a kiírásban megadott elérhetőségeken, a csatolt formanyomtatvány segítségével, 2016. december 12-éig.

Felhívás_2016.cdr