A sorozatok egy-egy epizódja rövidebb ideig tart, mint a filmek. Az évadokon keresztüli történetmesélés ugyanakkor rengeteg izgalmat rejt, és számos lehetőséget ad az érzelmi kapcsolódásra. Ez a tulajdonsága alkalmassá teszi a sorozatokat a hétköznap esti kikapcsolódásra. A rövid epizódok előnyei azonban elvesznek, hogyha az időt keresgéléssel, különböző csatornák közötti kapcsolgatással kell tölteni. Szerencsére erre a mindennapi problémára kényelmes megoldást kínál a Musor.tv, online műsorújság. Itt egyszerre láthat több csatornát, azok kínálata között szabadon böngészhet. A weboldal használatával garantáltan soha nem marad le egyetlen epizódról sem!

Több zsáner, egy csatorna

TV2 sorozatok oldalon szépen csokorba szedve láthatja, hogy éppen mi van műsorterven. És érdemes is nézni, mert a kínálat elég színes. A telenovellák, illetve drámák kedvelő itt követhetik A sors keze és a Háborgó szívek mexikói sorozatokat, illetve a Testvérek és A sors útvesztői török drámákat. Az akció kedvelők sem maradnak tartalom nélkül, erről gondoskodik A hegyimentők című német és a Walker, a texasi kopó című amerikai Chuck Norris sorozat. A Pepe, hazai gyártású vígjáték felel a jó hangulatért, a nosztalgiát pedig egy igazi klasszikus mestermű, a Columbo szállítja. A sorozatok leírása mellett egyetlen kattintással tájékozódhat a vetítési és az ismétlési időpontokról is!

Musor.tv, hogy semmiről ne maradjon le!

A Musor.tv egy online műsorújság, és a legnagyobb előnye, hogy nem csak egyetlen csatorna, hanem TV-adók teljes garmadájának műsora megtalálható rajta. Így egyetlen helyen tud tájékozódni többek között az aktuális sportközvetítésekről, láthatja a gyermek csatornák kínálatát és az ismeretterjesztő, illetve a hírműsorokat is.

Egész estés kikapcsolódás a Musor.tv kínálatában

Akkor sem kell aggódni, ha a TV2 sorozat kínálata éppen nem elégíti ki az igényeit. Több mint harminc, elsősorban sorozatokat, illetve filmeket sugárzó csatornák programterveit láthatja a Musor.tv oldalán.

Egyszerű használat

A széles kínálat nem minden. Sőt! A megfelelő kialakítás hiányában még zavaró is tud lenni. Azonban a Musor.tv-nél nem ez a helyzet. A kíváncsi látogatók kereshetnek színész(nő)-re, műsorra, rendezőre. A fő menüsoron találhatunk műsorajánlót, aktuális napi műsort, illetve elmentheti kedvenc csatornáit is, hogy aztán egyetlen kattintással lássa az aktuális kínálatot. A tájékozódást segíti, hogy minden egyes műsorra kattintva további információkhoz jutunk. Láthatjuk a program leírását, a szereplőket, azt, hogy mikor fogják ismételni, ha esetleg egy vetítésről lemarad, illetve egy értékelés is segíti önt a választásban.

Online gyorsabb és kényelmesebb

Előfordulhat, hogy nem hangzik elsőre vonzónak egy weboldal használata. Azonban számos előnnyel rendelkezik, a hagyományos, nyomtatott, de még az online műsorújságokkal szemben is! A papír alapú műsorújságban nem tudunk rákeresni egy adott műsorra (szereplőre meg pláne nem), ott bizony végig kell nyálazni a lapokat, hogy rá leljünk a keresett információra. Az online műsorújságok már bizonyos előnyökkel rendelkeznek, egy adott TV-adó honlapja azonban csak a saját tartalmainak beosztását teszi közzé. Nem láthatunk rajtuk egyszerre többféle kínálatot, és legtöbb esetben azok az extrák is hiányoznak, mint például a műsorok ismétlésének időpontja, a nézői értékelés, vagy éppen az információgazdag műsor, illetve színész, rendező adatlapok.

Próbálja ki ön is a Musor.tv online felületét, amivel garantáltan nem marad le egyetlen műsorról sem, illetve rendkívül egyszerűen fedezhet fel új tartalmakat!