A streaming szolgáltatások idejében hihetetlen kínálat van, tőlünk csupán kattintásnyira. Azonban sokszor a bőség zavarában több időt töltünk el egy sorozat, vagy film kiválasztásával, mint a nézésével. Ilyenkor kifejezetten jól esik a televízió csatornák kötött kínálata, pláne, ha olyan erős felhozatallal rendelkeznek, mint a TV 4.

Klasszikusabbnál klasszikusabb kasszasikerek

TV 4 program böngészése közben az emberben egyfajta nosztalgia ébred. Nem véletlen, hiszen a csatorna mindennapi felhozatalában két igazi nagyágyú is megtalálható.

Valószínüleg senkinek nem kell bemutatni Hercule Poirot híres karakterét. Agatha Christie, krimi írónő által, 1920-ban megformált karakter a születése óta eltelt bő évszázadban sokak kedvencévé vált. Mozivásznon, illetve TV képernyőn David Suchet is magára öltötte ezt a szerepet, a legtöbben talán innen ismerik. A TV 4 műsorán is vele találkozhatnak minden nap. A furfangos detektív kalandjai, illetve agyának hihetetlen működése a mai napig leköti a nézőket, a legfiatalabb generációtól kezdve a legidősebbekig.

Előfordulhat, hogy más okok miatt, azonban nem kevésbé ismertek MacGyver kalandjai. Az erőszakot kerülő titkosügynök arról vált híressé, hogy egészen hétköznapi tárgyakkal képes kivágni magát a legrizikósabb szituációkból is. Bár a sorozat készítőinek szándéka az volt, hogy népszerüsítsék az alkalmazott tudományokat, tisztában voltak vele, hogy a bemutatott mutatványok ritkán tudnának olyan formában megvalósulni a való életben. A felfogás azonban – miszerint minden megjavítható, illetve megoldható egyszerű módszerekkel – elég jól rezonált az emberekkel, hiszen MacGyver neve szállóigévé vált, szerte a világon.

Nagysikerű modern sorozatok

A klasszikusok mellett modern sorozatokat is követhetnek a csatorna nézői, illetve közben időről időre, modern, illetve régebbi filmeket. A frissebb szériák közé tartozik az FBI, amely 2018-ban indult. Lehetetlen megmondani, hogy a jövőben eljut-e a Poirot ismertségének szintjére, azonban magas értékelése arról árulkodik, hogy, aki ismeri, az kedveli.

Hasonlókat lehet írni Grantchester bűnei című alkotásról is. A történet szerint egy cambridgeshire-i plébános egyszer csak furcsa történésekre lesz figyelmes kis falujában, Grantchesterben. Nem telik el sok idő és Isten szolgája azon kapja magát, hogy rendszeresen lakóhelyének bűnügyei után nyomoz.

A krimi, a nyomozás és az izgalmak kedvelőinek tehát mindenképpen érdemes figyelemmel követni a csatorna kínálatát, itt a zsáner régi és modern darabjait egyaránt megtalálhatják.

Kényelem és gyorsaság

Amíg valaki nem próbálta, talán nem is sejti, hogy mennyire kényelmes egy olyan online műsorújság használata, mint a Musor.tv. Egy helyen megtalálható több, mint 180 TV csatorna programtervezete, ami itt egyszerűen elérhető bárki számára. Minden egyes műsor vetítési időpontjai mellett az ismétléseket is azonnal listázza a honlap, így garantáltan nem marad le semmiről! Legyen szó krimiről, sportról, híradóról, vagy sportról, a Musor.tv-n megtalálja!

Több mint műsorújság

A legtöbb műsorújság valójában azzal már ellátja a funkcióját, hogy szépen listába szedi a TV adásokat. A Musor.tv azonban lépten nyomon bebizonyítja, hogy ennél többre képes. A keresőrendszere minden igényt kielégít, színészre, rendezőre, zsánerre és természetesen TV csatornára is szűrhetünk. Összeállíthatja a saját kedvenc listáit, aminek segítségével a jövőben nem kell a leglátogatottabb csatornákat böngészni a hosszú listában, egyből látja a legfontosabbak kínálatát. Hasonló kényelmi funkciót szolgál például továbbá az is, hogy a műsorokat egyetlen kattintással hozzáadhatja naptárjához, amiről így értesítést kap. Az új kalandok felfedezését pedig ajánlók, nézői értékelések, illetve rövid ismertetők, leírások segítik, az összes műsor esetében.