Magyarország legújabb sportcsatornája, a MATCH4 2022. augusztus 5-én indította el adását, ezzel leváltva a megszűnő DIGI Sport csatornákat. Az új sortcsatorna a Network4 csoport új csatornájaként a legtöbb televíziós szolgáltató kínálatában elérhető. További változás még a televíziós csoport életében, hogy a Network4 másik sportadója, az ARENA4 bekerül a DIGI kínálatába, így ez a csatorna is minden jelentős szolgáltató hálózatában elérhetővé válik. A MATCH4 műsorai között elsősorban labdarúgás és amerikai autóverseny-sorozatok lesznek megtekinthetők.

MATCH4, a legújabb sportcsatorna

A DIGI Sport csatornáit leváltó MATCH4 újdonsága, hogy főleg labdarúgás és amerikai autóverseny-sorozatok vannak műsoron, így a magyar sportrajongók könnyedén követhetik nyomon a legnépszerűbb versenyeket és bajnokságokat ezekben a közkedvelt sportágakban, akár élő közvetítésben. A világ legnépszerűbb futball bajnoksága, a Premier League is a MATCH4 csatornáján lesz elérhető, de a futballrajongók a LIGUE 1, a Premiership és az angol ligakupa meccseit is követhetik a csatornán. Szintén élő közvetítésben kísérhetik szemmel az autóversenyzés szerelmesei a MATCH4 programjában a NASCAR és az INDYCAR izgalmas futamait. A MATCH4 műsor-repertoárját továbbá a WTA női tenisztorna mérkőzései és kiélezett darts meccsek színesítik majd. 

A két főattrakció: a Premier League és a NASCAR

A Premier League az angol labdarúgó bajnokságok legfelsőbb osztályának elnevezése és egyben a legnézettebb bajnokság a futball történetében.  A Premier League-ben játszó 20 kiemelkedő angol csapat izgalmas meccseit 1992 óta követhetik a futball rajongói. Nem csoda, hogy a MATCH4, a legújabb sportcsatorna is lecsapott a híres bajnokság közvetítésére!

A NASCAR az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb autóverseny sorozatokat működtető szervezete. A mozaikszó magyarul annyit tesz, hogy Széria Autók Versenyének Nemzeti Szövetsége. A NASCAR által szervezett versenysorozatok a legnépszerűbbek az amerikai technikai sportok között. A NASCAR versenyek első televíziós közvetítése 1979-ben volt, népszerűségük pedig azóta is töretlen.

Sportközvetítések – amikről valóban nem érdemes lemaradni! 

Ki ne akarna naprakész lenni kedvenc csapatai vagy sportolói eredményeit illetően? A sport mindig is összehozta az embereket: együtt szurkolni, szorítani az imádott csapatunk sikeréért, bálványozni a kedvenc sportolónkat. Pontosan ezekért az értékes és felemelő pillanatokért nem éri meg egyetlen közvetítésről sem lemaradni. A musor.tv online műsorújság lehetővé teszi, hogy könnyedén, néhány kattintással megkeresse és akár beütemezze kedvenc tévéműsorainak, sportközvetítéseinek időpontját. A MATCH4 tévéműsorai között számtalan elő közvetítést talál, így ezeket az adásokat célszerű előre beütemezni és valós időben megtekinteni a teljes élmény érdekében. Legyen Ön is naprakész a kedvenc sportágait illetően, ne maradjon le egyetlen gólról sem! 

Hogyan működik a musor.tv online műsorújság?

A musor.tv  online műsorújság használata könnyebb, mint gondolná! Az oldalon az összes magyarországi csatorna műsorait követheti, beleértve a MATCH4 adásait is.  A musor.tv oldalán könnyedén megkeresheti  és akár beütemezheti a kedvenc tévéműsorainak, sportközvetítéseinek időpontját. Akár csatorna alapján is rákereshet, hogy a MATCH4 éppen milyen sportágakat vagy sporteseményeket fog sugározni. Ha esetleg lemaradt egy élő közvetítésről, a műsor címére kattintva megtekintheti, hogy mikor és melyik csatornán fogják még leadni azt. Ha semmiképp sem szeretne lemaradni a legizgalmasabb meccsekről, a legnagyobb sporteseményekről vagy a várva várt döntő pillanatokról, akkor lehetősége van néhány kattintással a naptárába importálni az adott műsort. A musor.tv online műsorújság segítségével így akár percre pontosan meg tudja tervezni, hogy melyik időpontban melyik közvetítést szeretné követni. 

Legyen a tévénézés igazi kikapcsolódás! Ne maradjon le Ön sem a legszínesebb műsorokról, használja a musor.tv online műsorújságát!