A sorozatok ideális kikapcsolódást nyújtanak minden helyzetben. Az összes zsáner megtalálható köztük, a filmeknél rövidebb epizódok pedig a hétköznapokba is könnyedén beleférnek. A hosszan tartó történetek során igazi kötődést tudunk kialakítani a szereplőkkel. Nem véletlen tehát, hogy mindenki könnyedén megtalálja a neki leginkább tetsző sorozatot. Mindannyiuknak vannak kedvencei, ahol szinte már az életünk részének érezzük a szereplőket, együtt örülünk sikereiknek, velük szomorkodunk, ha fájdalom, veszteség éri őket.

Kikapcsolódás a mindennapokban

Sorozat Klub az RTL új csatornája, ami teljes egészében a különböző sorozatoknak van dedikálva. Változatos programmal várja a nézőket minden nap. Megtalálhatók rajta bűnügyi sorozatok – például az Agatha Raisin, Brown Atya nyomoz, vagy épp a Kastélyszálló című sorozatok– vagy éppen olyan népszerű történelmi drámák is, mint a Downton Abbey, melyet valószínűleg kevés nézőnek kell bemutatni. Jut azonban műsoridő a mindennapi hősöknek is, a Chicago PD című rendőrségi széria és az örök kedvenc Medicopter is megtalálható a kínálatban. Reality vagy fantázia, dráma vagy akció, kosztümös vagy modern, a Sorozat Klub kínálatában ott van.

Dráma, romantika, ismert klasszikusok

A krimik és vígjátékok mellett természetesen a gyengéd, romantikus, drámai tartalmak is megtalálhatók a Sorozat Klub kínálatában. A szívek szállodájának valamennyi évada újra nézhető lesz a csatornán. Emellett pedig olyan saját gyártású, dokureality klasszikusok is műsorra kerülnek, mint a Segítség, bajban vagyok! vagy A gyanú árnyékában.

A csatorna igazi nemzetközi kínálatot nyújt. A hazai és az amerikai klasszikusok mellett spanyol, olasz, lengyel, német drámák, vígjátékok, kalandfilmsorozatok és akciók is láthatók. Nem érdemes sokáig habozni, ha Ön is könnyed kikapcsolódásra vágyik akkor kapcsoljon a Sorozat Klub adójára.

Sorozatok minden helyzetben

Sokan azért kedvelik a sorozatokat mert hosszú hónapokon, vagy akár éveken át követhetik szeretett karaktereik kalandjait. Persze van, amikor ez inkább teher, azonban a legtöbb esetben mégis az egyszerű kikapcsolódás záloga. Mivel egy-egy epizód rövidebb, mint az egyre hosszab filmek, ezért akár a hétköznapi estéken is kellemes kikapcsolódási alternatívát jelentenek.

Ráadásul a televíziós sorozatoknál előfordulhat az is, hogy évadról évadra kissé változik, a nézők ízléséhez igazodik, így akár – bár áttételesen – de mégis úgy érezhetjük, hogy nézőként mi is hozzá tettünk valamit.

Minden műsor egyszerűen, gyorsan, online

A televízió nézés legnagyobb kihívása mindig a megfelelő adás megtalálása. A Musor.tv online műsorújsággal azonban ez is egyszerű és gyors. Mivel az összes csatorna műsora egy helyen megtalálható, ezért akár konkrétumot keres, akár valami újdonságra vágyik, a megoldás itt várja. Rögtön a főoldalon láthatja az éppen aktuális műsorokat, egy-egy adásra kattintva pedig extra információkhoz juthat. A műsor értékelése, leírása, a vetítés és az ismétlés időpontjai mind láthatók.

Böngészhet tematika alapján, filmek vagy sorozatok között, de akár szűrhet a gyerek műsorokra is. Kereshet konkrét műsorra, színészre, színésznőre, rendezőre. Az újdonságok felfedezését pedig segíti mindig aktuális műsorajánlónk, illetve a különböző toplisták. Bármelyik műsort hozzáadhatja a Google naptárához, ezáltal garantáltan nem marad le róla a jövőben! Frekventált csatornáit pedig elmentheti a kedvencek közé, hogy a böngészés a lehető legegyszerűbb és kényelmesebb legyen.

Kezdje el használni Ön is a Musor.tv-t még ma, és soha többet ne maradjon le kedvenc műsorairól!