A Magyar Szakdolgozói Kamara rangos elismerését vehette át a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti osztályának közössége. A Kiváló Szakdolgozói Közösség 2023 Különdíjat Budapesten vették át az osztály munkatársai, Nagy Attiláné főnővérrel és osztályvezető főorvosukkal dr. Rácz Tamással.

A méltatásban elhangzott: munkájuk során végtelen türelemmel oldják meg az adódó ápolási problémákat, kiemelkedő szakmai színvonalon dolgoznak, melyet az elmúlt 10 évben az ápolási versenyeken elért eredményeik is alátámasztanak. Az osztály jellegéből adódóan a 3 éves gyermektől, a terminális stádiumú daganatos betegekkel bezárólag az ápolás teljes spektrumát felöleli tevékenységük.

Ezt a munkát ember feletti türelemmel, odaadással látják el. A betegellátás iránti elhivatottságuk és az egymás tisztelete, szeretete méltóvá teszi őket az elismerésre. Munkahelyen kívül is évente több alkalommal szerveznek „csapatépítő” programokat. Ezeken a programokon a munkahelyi feladatokat félretéve baráti közösség kovácsolódott.

Gratulálunk az elismeréshez!

Markhot Ferenc Kórház