Nemzetközi fuvarozás alacsony áron, tényleg lehetséges?
Az Europa-Road Kft.-nél igen!

Nemzetközi fuvarozás, túlméretes gépszállítás, gabonaszállítás, esetleg csak egyetlen raklapnyi árura kell Önnek nemzetközi fuvarozás? Ezek tekintetében az Europa-Road Kft. egyaránt jól teljesít!

nemzetközi fuvarozás esetében is kritikus pont a kedvező ár, a magas minőségi követelmény és ezek meglétét a legtöbb ügyfél el is várja, ennek tudatában az Europa-Road Kft. minden munkatársa arra törekszik, hogy ennek megfelelve végezze munkáját. Nagyrészt közúti nemzetközi fuvarozás teszi ki a cég megrendeléseinek jelentős hányadát, ennek ellenére nem áll távol tőlük a légi, tengeri és a vasúti szerelvények segítségével végzett nemzetközi szállítmányozás sem. A folyamat hatékonyságának növelése érdekében az sem ritka, hogy többféle szállítási mód is szerepet kap a szállítmányozás folyamatában, ilyenkor kombinált szállításról beszélhetünk. Történetét tekintve, már lassan két évtizedes sikeres múlttal büszkélkedhet az Europa-Road Kft. Ezalatt mindig nagy figyelmet szenteltek annak, hogy az alkalmazottak nyelvi ismeretei kifogástalanok legyenek és mindez kiterjedjen az idegennyelvek szakmai mélységű ismeretére, ennek köszönhetően a nemzetközi fuvarozás szervezése akkor sem jelent gondot számukra, ha külföldi ügyfél megrendelését kell megoldaniuk, mindezt meglepően kedvező áron. Mint minden gazdasági ágazatban, így jellegéből adódóan a nemzetközi fuvarozás esetében is különösen fontos a környezetvédelem, egyrészt a józan belátás is erre ösztönöz, másrészt a közúti szállítmányozást szabályozó rendelkezések is szűkebb teret hagynak az avuló járműveknek és technológiáknak. Ezt figyelembe véve folyamatosan ügyelnek arra, hogy a lehetőségek közül mindig a környezetbarátabb verziót alkalmazzák, mind az eszközöket, mind a járműveket tekintve. Ezen túl igyekeznek takarékosan gazdálkodni az erőforrásokkal, ami nem csak ökológiai, hanem gazdasági szempontból is felettébb előnyös és lehetőséget ad a kedvezőbb szállítási árak kialakítására.

Az Europa-Road Kft. a megrendelők anyagi biztonságát teljes mértékig szem előtt tartva állandó és magas szintű árubiztosítás, valamint szállítmányozói felelősségbiztosítás birtokában igyekszik a kliensek nyugalmáról gondoskodni. A részletes és ügyfélorientált kontraktusok és biztosítások segítségével, valamint a kifogástalan kiszolgálással tesz meg mindent a cég, hogy a szállítmányok kivétel nélkül, a célhelyre és az időpontra való tekintet nélkül érkezzenek meg időben és sértelenül oda, ahová a megbízó szánta.

      A technológia szinte napról-napra nyújt valamilyen hasznos újdonságot, ez a nemzetközi fuvarozás területére is mindenképpen igaz. Ennek a konstans fejlődésnek az eredményeként a régi bevett, de már idejétmúlt gyakorlaton változtatni képtelen szállítmányozók könnyen versenyhátrányba kerülhetnek azokkal a konkurensekkel szemben, akik azonnal reagálnak az ilyesfajta változásokra. A fejlesztések következetes beépítése az üzletmenetbe megkönnyíti a színvonal és a minőség elvárt szinten tartását, emellett a minden szempontnak megfelelő szállítójárművek és a kiegészítő folyamatok során használt eszközök is hathatósan segítik a nemzetközi fuvarozás sikeres elvégzését.

         A cég a szakmai felkészültség és a felszereltség mellett, büszke arra, hogy személyre szabott és magas színvonalú szolgáltatást nyújt minden ügyfél számára. Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen munkatársaik minden részletre kiterjedően megvizsgálják a megrendelők megbízásának sajátos elemeit, így jól felépített egyedi ajánlatot tudnak felkínálni. Kérdések és problémák esetén személyre szabottan tesznek hathatós kísérletet arra, hogy elhárítsák a fennakadás és választ adjanak a kételyekre, valamint felvilágosítást adjanak bármilyen a nemzetközi fuvarozás folyamatát érintő témában. Az ügyfélközpontú és átlátható üzletvezetés szellemében az első üzenetváltástól egészen a rakomány megérkezését igazoló dokumentumok átadásáig, a cég minden köztes lépesről részletes tájékoztatást nyújt megbízóinak. A nemzetközi fuvarozás folyamatában nagy szerepe van az állandó és aprólékos információ átadásnak, mert így a megbízók végig naprakészek lehetnek a szállítmányuk állapotát, épségét és várható érkezését illetően!

Az Europa-Road Kft. által kezelt szállítmányok többségét tekintve a közúton történő nemzetközi fuvarozás a jellemző, de rendkívül komoly tapasztalattal rendelkeznek a gépszállítás speciális formájában, vagyis a túlméretes szállítás kivitelezésében. Ennek részeként, olyan mezőgazdasági gépek, mint egy kombájn, szüretelőgép, vagy traktor, illetve az építőiparban használatos munkagépek, rendszerint  homlokrakodó, markoló, törő és osztályozó gépek, de anyagmozgató gépek ugyancsak jelen vannak. A túlméretes szállítás az év minden szakában nagy számban fordulnak elő a szállítmányok között és nem csak az említett gépekre, hanem még jónéhány nem említett gép és szállítmány is beletartozik, amelyek fuvarjának megszervezéséhez szükséges évtizedes speciális tudás a cég felkészült szakembereinek alapvető készsége. A túlméretes gépszállítás mellett, előfordul hűtött, tartályos, ömlesztett áru egyaránt, de akár autó vagy más a szabványt meg nem haladó jármű szállítása is megoldható a cég közreműködésével. A részrakományos és gyűjtős forma is lehetőségként szerepel a legtöbb esetben. Szemmel láthatóan arra törekszenek, hogy a folyamat minden elemét precízen a megbízó és az általa megrendelt nemzetközi fuvarozás, ésszerű és a biztonság maximális követelményeinek megfelelő szervezéséhez hangolják.

       Az Europa-Road Kft. szervezésében a nemzetközi fuvarozás többségében EU.-s országok, főként Németország, Ausztria, Olaszország és Franciaország viszonylatában zajlik, de ez nem zárja ki a többi tagállamot és azokat az európai államokat sem, melyek nem tagjai EU.-nak, mert ezekre a viszonylatokra is gyakran teljesítenek megbízásokat, így Bulgáriába, Írországba, Litvániába, Szerbiába és Norvégiába, de akár Oroszországba is. A nemzetközi fuvarozás színvonalas megszervezése céljából nélkülözhetetlen az adminisztratív munkafolyamatok pontossága és a kötelező engedélyek megszerzése, valamint az útdíjak időben történő megfizetése, továbbá a dokumentáció akkurátus kezelése. A nemzetközi fuvarozás hatékony kivitelezeséhez, különösen kisebb volumennel rendelkező országok viszonylatában elengedhetetlen teljesen megbízható külföldi partnerekkel rendelkeznie egy szállítmányozó cégnek. A korábban sorolt jónéhány ország az uniós keretszabályok ellenére is, számos szabályozásbeli részletben eltér a többitől, ezért fontos, hogy a fuvarszervezők felkészültek legyenek ezen a téren is. A vállalat szakemberei, amennyiben erre felkerést kapnak, akkor segítséget nyújtanak a vámmal kapcsolatos ügyek intézésében, valamint a rakományok felkészítésében, ami a csomagolást és más biztonságot elősegítő elemet illet. A költségek alacsonyan tartása és az idővel való hatékony gazdálkodás szempontjából, előnyös lehet előzetesen, akár egy-két hónappal korábban egyeztetni a szállítási időpontot illetően.

          A cég komolyan veszi az egyenlő elbánás elvét és nem tapasztalható különbség a szolgáltatás színvonalát tekintve a kis, illetve nagy megrendeléseket adó ügyfelek között, mert mindenki kifogástalan és a személyes igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatást kapja.

         Az Europa-Road Kft. szolgáltatásai nem korlátozódnak csupán a cégekre, mert akár magánszemélyek külön megrendeléseit is vállalják, akik érthető módon ritkán rendelnek meg teljes kamionos fuvarozást, bár ez néha nemzetközi költöztetés elvégzésére kötött megállapodások alkalmával meg is eshet. A nemzetközi költöztetés nagy körültekintést igénylő eljárás bármilyen irányban is történjen, ezért komolyan oda kell figyelni a rakodás, a csomagolás és sok más egyéb részletre is. Nem csak az előkészítés, hanem a szállítás folyamata is nagy felkészültséget követel meg a fuvarszervezőktől, mert az útvonalat jól át kell gondolni, ahogyan az egyéb szállítást befolyásoló tényezőt is. Szakembereik kivétel nélkül gondolnak ezekre a részletekre, ezzel felbecsülhetetlen értéket adva a megrendelőknek, ami az aggodalom teljes hiánya a nemzetközi fuvarozás során.

Gyarapítsa Ön is az Europa-Road Kft. elégedett ügyfeleinek tekintélyes táborát!

 

Europa-Road Kft.
Web: https://europa-road.eu/