A humor remek feszültségoldó hatással bír. Segít ellazulni, kellemes, mindenki számára fogyasztható szórakozást biztosít. Szerencsére a hazai TV csatornák kínálatában is elérhető a napi nevetés-adag, a Musor.tv online műsorújság segítségével pedig minden korábbinál egyszerűbben és gyorsabban találhatja meg kedvenceit.

Rajzfilmsorozatok

Comedy Central sorozatok garantáltan mindenkinek okoztak már kellemes perceket. A csatorna széles kínálatában a legviccesebb élőszereplős és animációs szériákkal találkozhatunk. A Madagaszkár pingvinjei, illetve a Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája című sorozatok a népszerű rajzfilmeket folytatásai. A legkisebbektől kezdve az egész családot szórakoztatják.

Az idősebb generáció számára pedig a nagy sikerű Family Guy, South park vagy épp Bob Burgerfalodája című sorozatok szállítják a humort. Ezek rácáfolnak arra a sokak által vallott nézetre, hogy az animációs alkotások csak gyermekeknek szólnak. A filmes technika és a humor mögött ezekben az alkotásokban gyakran társadalomkritikai mondanivalóval találkozhatunk, a vicces felszín alatt sokszor komoly mondanivaló is megbújik.

Klasszikusok

A modernebb sorozatok mellett nem maradhat el az örök klasszikus, Jóbarátok sem. A kult státuszba került széria hat jóbarát kalandját követi, 10 éven keresztül. Az utolsó rész premierje 2004-ben volt, azonban a sorozat azóta is minden évben új rajongók ezreit szerzi. Nem véletlen, a könnyed, de mégis mondanivalóval teli hangvétel, illetve sziporkázó humor mindenkit hamar beszippant.

Moncia, Phoebe, Rachel, Chandler, Joey és Ross kalandjai New York-i fiatalok életébe enged bepillantást. A humor mellett a szerelem és a dráma is középpontban van. A többi vígjátékhoz hasonlóan az epizódonkénti húsz perces, fél órás játékidő tökéletessé teszi arra, hogy esténként 1-2 rész megtekintésével zárjuk a napot. A sorozat ráadásul képes elérni azt, hogy az epizódokat újra és újra megnézzük, még akkor is, ha már kívülről fújjuk az egészet.

Az új hullám

Vicces sorozatok nem csak régen készültek, a Jóbarátokhoz hasonlóan az elmúlt években is műsorra kerültek olyan programok, amik jó eséllyel hasonló státuszba kerülnek majd. Ide tartozik például az Agymenők című, fiatal fizikusok életét bemutató széria, illetve az Ifjú Sheldon, amely egyfajta előzményként, az Agymenők kedvelt főszereplőjének fiatalkorát mutatja be.

Amikor pedig a teljes família szeretne együtt szórakozni, akkor kiváló választás a Modern Család. A sorozat sebészi pontossággal mutatja be egy 21. századi család minden generációját, a tinédzserektől kezdve a nagyszülőkig. A bonyolult rokoni szerkezet rengeteg humort szül, a szerethető karakterek miatt pedig a család újra és újra leül a TV elé, amikor a sorozatot vetítik.

Musor.tv – az új generációs műsorújság

A televízió mindig sugároz valami érdekeset, azonban ezt kötött időben teszi. Ezért a különböző műsorújságok nagy segítségünkre vannak, hiszen azokon tudjuk követni, hogy mikor, mit, hol láthatunk. A hagyományos műsorújsággal szemben az online műsorújság ezt sokkal gyorsabban és kényelmesebb használat mellett biztosítja.

A Musor.tv-n megtalálhatja a legtöbb csatorna kínálatát, egy helyen! A kedvencei közé elmentheti a legtöbbet nézett csatornákat, így azok mindig “kéznél vannak”. Ráadásul számos extra információt szerezhet kedvenc műsorairól. A filmre, sorozatra kattintva láthatja a mű leírását, a főszereplőket, a következő vetítés időpontját, illetve a jövőbeni ismétléseket is. Így garantáltan nem marad le kedvenc műsorairól!

Lehetőség van böngészni a TV csatornák, illetve a különböző műsortípusok között Ráadásul akár színészre, rendezőre is kereshet, amivel egyből látja, hogy hol és mikor tudja nézni kedvencének alkotásait.

Musor.tv