Archív fotó: Keller Richárd
Nyilvános vitára hívom a Fidesz és a Fidelitas helyi szervezetét, hogy az M25-ös gyorsforgalmi úttal kapcsolatban hetente tálalt hazugságait a sajtó és a lakosság előtt bizonyítsák – jelentette be Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője pénteken, Egerben. 

Miután a helyi Fidesz minden héten egy-egy “orbitális hazugsággal” áll elő M25-ös ügyben, mellyel megpróbál lejáratni engem, illetve a helyi lakosságot igyekszik félrevezetni és ellenem fordítani, nyilvános vitára hívom Nyitrai Zsoltot (Fidesz), Habis László polgármestert, Martonné Adler Ildikó alpolgármestert, valamint a Fidelitas részéről Lombeczki Gábort és Kovács Cs. Tamást – közölte Mirkóczki Ádám. 

Mindenki unja már az elmúlt hetekben elindított mérhetetlen gyalázkodásukat és rágalomhadjáratukat, és mivel az én lelkiismeretem tiszta, kíváncsian várom: vannak-e annyira bátrak, hogy a sajtó és a lakosság nyilvánossága előtt, velem szemtől-szembe felvállalják az elmúlt hetekben tálalt hazugságaikat, melyet bizonyítaniuk is kell – fogalmazott a Jobbik országgyűlési képviselője.

Mirkóczki Ádám elmondta: bár szerinte a nyilvános vita megfelelő fóruma az egri közgyűlés soron következő ülése lenne, időpontot, helyszínt, “fegyvernemet” mégis a Fidesz választhat. Ha “úgy bátrabbak”, jöhet a teljes egri és füzesabonyi Fidesz és Fidelitas is a vitára, és “szégyenítsenek meg” konkrét bizonyítékokkal alátámasztva, hogy hol és mikor ármánykodtam a gyorsforgalmi út és a lakosság ellen – fogalmazott. Mirkóczki Ádám újságírói kérdésre válaszolva leszögezte: ha nem fogadják el a kihívást az érintettek, akkor beismerik, hogy valóban hazudtak.    

Nézd meg Mirkóczki Ádám vágatlan sajtótájékoztatóját: