Fotó: Facebook/Eger Heroes
Fotó: Facebook/Eger Heroes
Ritka szerencsében volt része azoknak, akik az Agria Mozi egyik termében nézték meg élőben a 2017-es Superbowl-t a Divízió I-es amerikai foci bajnokságot nyert Eger Heroes szervezésében.

Ugyanis fantasztikus hangulatban, szélesvásznon élvezhették a mérkőzést a hollywoodi filmbe illő fordulatot hozó idei döntőt. Huszonöt pontos hátrányból egyenlített a New England Patriots az Atlanta Falcons ellen, és a Super Bowlok történetének első hosszabbítása is megvolt egy legendás elkapás után.

Íme a fantasztikus elkapás, ami mindent megváltoztatott. Az 51. Super Bowl kulcspontja Julian Edelman lehetetlen elkapása volt a meccs végén.

A New England Patriots 25 pontos hátrányból fordítva tehát minden idők első hosszabbítással zárult Super Bowlján 34-28-ra legyőzte az Atlanta Falcons együttesét a profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi nagydöntőjében.

super_bowl

Tom Brady, a New England irányítója – aki rekordot jelentő 466 passzolt yarddal zárt és a mérkőzés legértékesebb játékosa (MVP) lett – pályafutása ötödik bajnoki győzelmét ünnepelte, ezzel a posztján az első, a ligában pedig Charles Haley után a második.

Íme néhány fotó az Agria Mozi közönségéről:

Az már csak hab volt a tortán, hogy Lady Gaga is lenyomott egy fantasztikus koncertet a félidőben, és beszólt Trumpnak a maga módján. A 30 éves popdíva elsőként a God Bless America című hazafias dalt énekelte el, a befogadás és az egység fontosságára utaló finom üzenetként az elnökválasztás miatt jelenleg mélyen megosztott Egyesült Államokban. Nézd meg a teljes show-ját: