A sportrajongók számára nincs is jobb szabadidős elfoglaltság, mint egy izgalmas focimeccs megtekintése a tv-ben a barátok társaságában. A világhírű labdarúgó kupák időszakában szurkolók sokasága gyűlik össze a stadionokban és a képernyők előtt, hogy közösen szurkoljanak kedvenc csapatuknak. Nem fér hozzá kétség, hogy a futball nemzetközileg a legnépszerűbb mozgásforma, vannak azonban további érdekes sportok, amelyeket nem csak kipróbálni érdemes, a televíziós közvetítések is szuper időtöltést jelenthetnek. Az Eurosport 2-re kapcsolva izgalmas adásoknak lehet szemtanúja, a nap minden részében.

Izgalmas mozgásformák egy helyen: Eurosport 2

Az Eurosport 2 az Eurosport második számú csatornája, ami a különböző, látványos sportok közvetítésére specializálódott. A csatornára kapcsolva olyan izgalmas mozgásformákat ismerhetünk meg, mint az alpesi sí, a snowboard, a snooker vagy a vívás. Mindemellett kerékpár-, tenisz-, és golf versenyeket is figyelemmel kísérhetünk az adón. 

Musor.tv: az online műsorújság

Egy hosszú, fárasztó nap után sokszor nem is vágyunk másra, csak ledőlni a kanapéra és egy finom nassolnivaló társaságában tévézéssel tölteni az estét. Ilyenkor merül fel a kérdés, mit is nézzünk a televízióban? A felesleges kapcsolgatás a csatornák között sokszor nem csak az időt, a kedvünket is elveszi. A Musor.tv online műsorújság segítségével pillanatok alatt tájékozódhatunk arról, mi megy épp a tévében. A felületre ellátogatva tudomást szerezhetünk kedvenc adásaink vetítéseiről, sőt el is menthetjük az időpontokat, így biztosan nem fogunk lemaradni a programokról. Amennyiben mégis valami közbejönne, akkor sem kell csüggednünk, hiszen a Musor.tv oldalán perceken belül csekkolhatjuk, mikor közvetítik az ismétlést. 

Aranykalászos gazda képzés féláron! Jelentezz most és legyél te is aranykalászos gazda! Aranykalászos gazda tanfolyam indul, ne maradj le!

Sportcsatornák a Musor.tv kínálatában

A sportolás szerelmeseinek rendkívül hasznos lehet az online műsorújság szolgáltatása, hiszen nálunk naprakész információt szerezhet a legnépszerűbb sportcsatornák programjáról. Az M4 Sport-ra kapcsolva naphosszat drukkolhat kedvenc csapatainak a különböző labdarúgó bajnokságok keretein belül, míg az Eurosport olyan látványos mozgásformák világába invitálja, mint a biatlon és a gördeszka. A Spíler 1 és 2 a futball mérkőzéseken kívül izgalmas sporttal kapcsolatos reality sorozatokkal láncolja a nézőket a képernyő elé. Amennyiben az NBA mérkőzésekre kíváncsi, kapcsoljon a Sport 1-re, kézilabda és cselgáncs mérkőzésekért pedig válassza a Sport 2-t. 

További csatornák

Természetesen nem csak a sportrajongóknak érdemes kipróbálni az online tv-újságot. A Musor.tv ugyanis számos további csatorna televíziós programjairól ad tájékoztatást, melyek közül garantáltan mindenki megtalálja a számára kedvezőt. Családi mozizás, baráti összejövetel vagy egy nyugis este otthon egyedül, gondoskodunk az ideális műsorról. Az HBO csatornái a legújabb mozifilmekkel, a régebbi klasszikusokkal és a híres saját gyártású sorozatokkal biztosít remek időtöltést az egész család számára. A Minimax a legkisebbek számára kínál izgalmas meséket, míg a Cartoon Network és a Disney Channel az idősebb gyerekeknek sugároz jobbnál jobb műsorokat. Az olyan ismeretterjesztő csatornák adásaival, mint az Animal Planet, a National Geographic betekintést nyerhetünk az állatok világába, a History a történelmet, a Discovery Science pedig a tudományokat hozza közelebb hozzánk. Nem utolsó sorban zenecsatornákból és híreket közvetítő adókból, valamint rádiókból sem lesz hiány a Musor.tv oldalán.

Próbálja ki Ön is a Musor.tv online felületét, és intsen búcsút a felesleges kapcsolgatásnak a csatornák között. Tájékozódjon velünk kedvenc programjainak vetítési időpontjairól, mentse őket a naptárába, így biztosan nem fog lecsúszni a várva várt adásról. 

Együttműködve: