Helyi vállalkozásként azért van szüksége weboldalra, mert a piaca megköveteli. Az ügyfelek rendszeresen az internetet használják a piacra való belépéshez számos termék és szolgáltatás megvásárlásához. További fontos okok közé tartozik az a lehetőség, hogy a termékeket a helyi bázisnál szélesebb piacra szállíthassa, és hogy hatékonyabban versenyezhessen.

Az ügyfelek elvárásai

A 20. század végének és a 21. század elejének információs korszaka azt jelenti, hogy az emberek nem csak jelentős mennyiségű információhoz férnek hozzá, hanem elvárják, hogy az könnyen elérhető legyen. Az ügyfelek gyakran online kutatnak a vállalatok és a terméklehetőségek után, de a legtöbb esetben a helyi vállalkozások és az üzletláncok kínálják a leghatékonyabb utat az azonnali kielégítéshez, mivel készletükön aznapi vásárlásra készleten vannak. A weboldal biztosításával egy vállalkozás az azonnali információ kényelmét kínálhatja, és mégis gyorsan kielégítheti a termék iránti keresletet.

24/7 hozzáférés

Egy másik nagy előnye annak, hogy weboldal biztosításával az ügyfelei számára 24/7 hozzáférést biztosít a vállalkozásával, valamint termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információkhoz. Az Ön vállalkozása egyik napról a másikra bezárhatja kapuit, de a honlapja elfoglalt a márka és a termékek marketingjével a leendő és meglévő ügyfelek számára. Megjelenhet az internet felhasználók által végzett keresési eredményekben a késő esti vagy kora reggeli órákban, amikor az Ön lámpái le vannak kapcsolva.

Piaci behatolás és terjeszkedés

A weboldal megléte azt is lehetővé teszi, hogy helyi vállalkozása gyakrabban értékesítsen meglévő ügyfeleinek, és további ügyfeleket érjen el. Ha a weboldalán termékeket és szolgáltatásokat kínál eladásra, lehetőséget ad ügyfeleinek arra, hogy saját idejükben és saját feltételeik szerint vásároljanak. Javíthatja az ügyfélmegtartást, ha személyre szabott fiókokat kínál, amelyek ügyfélprofilokat, tranzakciótörténetet és termékajánlásokat tartalmaznak. Ráadásul helyi vállalkozásának esélye lehet arra, hogy állami, regionális, országos vagy akár globális vállalkozássá váljon, ha hajlandó termékeket szállítani a helyi piacon kívüli vásárlóknak.

Versenyképes szükséglet

Nem mindig szükséges vagy akár bölcs dolog azt tenni, amit a versenytársai tesznek. Az egyik fontos ok azonban, amiért szüksége van weboldalra, az az, hogy versenyképes maradjon. Mivel sok vásárló a keresőmotorokra támaszkodik a termékek vagy szolgáltatások megtalálásához, Önnek szüksége van egy weboldalra, hogy esélye legyen megjelenni a keresési találatok között. Ha nincs weboldala, versenytársainak előnyhöz juttatja őket, hogy új ügyfeleket vonzanak, akik talán az Ön termékeit és szolgáltatásait részesítették volna előnyben, ha jobban reklámozza azokat.

Az aWh csapata bármikor rendelkezésre áll, hogy segítsen kiválasztani az ideális domain nevet és tárhely szolgáltatást új weboldalához és online megjelenéséhez.