A mai világban szinte mindenki arra törekszik, hogy minél olcsóbban vásárolhasson. A kedvezményt biztosító kuponok pontosan ilyen esetekben nyújthatnak megoldást még az Eger városában élők számára is.

Eger ugyan nagyváros, de boltok tekintetében még akadnak hiányosságok.  Ahhoz, hogy a legjobb márkákat elérhessük sokszor az interneten keresztüli vásárlás jelentheti az egyetlen megoldást. A webshopok gyakorta hirdetnek akciókat és a különféle kuponos oldalakon is elcsíphetünk hihetetlenül nagy kedvezményeket. A kuponkódok  biztosan segítenek a spórolásban. Divat és ruházat, óra és ékszer, szépségápolás, étel és ital, utazás, ház és kert, baba és mama, műszaki cikkek, telefonok, tabletek és még hosszan sorolhatnánk hány kategóriába kínálnak kedvezményes kuponokat.

A kuplio oldalán szinte naponta jelennek meg az új kuponok, amelyeket érdemes nyomon követni. Mindenki szeret utazgatni vagy esetleg beülni egy-egy jeles napon egy jó étterembe szeretteivel, részt venni egy hajós utazáson, wellness hétvégére utazni féláron, megvásárolni a márkás ruházatot töredék áron. Ezt mind lehetővé teszik a kuponos oldalak. Ezek a kuponos oldalak az akciók teljes tárházát jelentik a vásárlóknak. Szállodák és éttermek, webshopok, egyéb áruházak kínálják kedvezményes áron termékeiket. A kuponok nagyon hasznosak, hiszen 50, de akár 90 százalékos engedményeket is találhatunk. Érdemes mindig nyitott szemmel járni és lecsapni a legjobb kedvezményekre. Az egyes kuponoknál általában feltüntetik az eredeti árat és a kuponnal megvásárolható árakat is, így tisztán láthatjuk még vásárlás előtt, hogy mekkora kedvezményben részesülünk.

A kuponos oldalon About You, 4Home, ecipo, Tesco, Orsay, Philips, Axa, Answear kuponokat is találunk. Mivel közeledik a nyár, így érdemes már jó előre gondoskodni az utasbiztosításról, amelyet most 50 %-os kedvezménnyel vásárolhatunk meg az Axa-tól. A Tesco webshopban az első vásárlás összegéből máris 1500 Forint kedvezményt biztosítanak, így, ha még nem vásároltunk online most tegyük meg. Az ecipőnél hihetetlen 7000 Forintos kedvezménnyel kecsegtetnek, míg az Orsaynál 30 százalékos kedvezménnyel csaphatunk le a legdivatosabb ruhákra. Amennyiben éppen most szeretnénk háztartási kisgépet vásárolni akkor vétek lenne kihagyni a Philips 30 százalékos kedvezményt biztosító kuponját. A kuponok között találunk Alza kupont is, így a kicsiknek vagy saját magunknak, most 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a hőn áhított tabletet. A Vichy kozmetikumok kedvelői nézzenek szét bátran a Notino oldalán, itt 20 százalékos kedvezmény jár a szépségápolási termékekre. A kuplio oldalát azért is érdemes böngészni, mert a kuponok mellett az éppen aktuális akciós szórólapokat is közzéteszik. Ha hétvégén már biztosan bevásárlással töltjük az időt, akkor a szórólapokon kínált termékek megvásárlásával megtakarításokat érhetünk el.