Megújult a Markhot Ferenc Kórház urológiai osztálya vállalkozói segítséggel. Javultak a betegellátás feltételei, a már lezárult projekt részeként új műszerekkel gazdagodott.

Visszaköltözött eredeti helyére a Hotel épület III. emeletén az Urológiai osztály, mely az építkezések miatt ideiglenesen a Fül-Orr-Gégészeti osztály egy részén működött.

Vállalkozói támogatással korszerűbb körülmények között fogadhatják a betegeket az Urológiai osztályon. Kicserélték a lámpákat, kapcsolókat, a vizesblokkok csaptelepei is korszerűbbek lettek. Az osztály több mint 700 ezer forint értékben új nővérpultot és szekrényeket kapott és egy kórterem bútorzatát is kicserélték. A burkolási munkálatokat mintegy 300 ezer forint értékben végezték el.

20160609_102520

A Markhot Ferenc Kórház Támogatására Alapítvány 500 ezer forintból kifestette az osztályt és kicseréltette az irodai bútorzatot.

A 30 ággyal rendelkező osztályon korszerű  eszközparkkal hat szakorvos végzi a gyógyító munkát. A kórházban az utóbbi másfél évben lezajlott közel három milliárdos műszerfejlesztés az Urológiai osztályt is érintette, a műtői fejlesztések mellett korszerű húgycső, hólyag és vesetükröző  műszerek, optikák segítik a gyógyító tevékenységet.20160609_104512

Kapcsolódó képek: