Komlósi Csaba (b) az egri, Reichenberger János (k) a gyöngyösi, Tóth Norbert (j) a hatvani választókörzetben méretteti meg magát.
Mindhárom megyei választókerületben indít képviselőjelöltet a Lehet Más a Politika. A párt célja nem a hatalom “megragadása”, hanem az ellenőrzés és elszámoltatás jogának visszaadása a helyi, munkahelyi, szakmai és kulturális közösségeknek – hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón, Egerben.

Bemutatta Egerben az LMP a 2018-as országgyűlési választásokon induló képviselő-jelöltjeit – írta meg az Egri Ügyek szerdán.

Komlósi Csaba, jelenlegi önkormányzati képviselő az egri, 1. számú választókörzetben indul, Reichenberger János szakközgazdász, igazságügyi szakértő a gyöngyösi, 2. számú választókörzetben méretteti meg magát, Tóth Norbert biogazdálkodó a hatvani, 3. számú választókörzetben jelölteti magát. 

Komlósi Csaba, aki 2014 óta az LMP egri önkormányzati képviselője és a párt országos elnökségének tagja is a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: A politika elsődleges feladata azoknak a korlátoknak a lebontása, amelyek megakadályozzák az embereket abban, hogy a sorsukról maguk dönthessenek. Ilyen akadályok egyrészről a szegénység, a tudatlanság, a reménytlenség, az önmagunkba és demokráciába vetett hit hiánya, másrészről pedig az életünk minden területét leuralni igyekvő központosított államhatalom.

“Nem magunkhoz akarjuk ragadni a hatalmat, hanem visszaadni a helyi, munkahelyi, szakmai és kulturális közösségeknek, hogy választott vezetőiket ellenőrizhessék és elszámoltathassák!” 

  • fogalmazott Komlósi Csaba.

Ismerd meg az LMP mindhárom jelöltjét és a válaszatási programot az Egri Ügyek honlapján.