Ön is nehezen dönti el, mit is nézzen a tv-ben? Sok időbe telik a film kiválasztása a családi mozizás során? Az HBO2 széleskörű műsorkínálatában minden korosztály megtalálja a számára kedvező adást.

A műsor.tv online felületének segítségével pár kattintás alatt tájékozódhat az HBO2 aktuális adásairól és elmentheti kedvenc filmjeinek vetítési időpontját, így biztosan nem fog lemaradni az izgalmas adásokról. Amennyiben mégis ki kellene hagynia a várva várt programot, akkor se keseredjen el, weboldalunkon ugyanis bármikor visszanézheti azt. 

Az HBO2

Az HBO2 az HBO Europe prémium szolgáltató második televíziós csatornája, amely csaknem 20 évvel ezelőtt kezdte meg adását az HBO főcsatorna kiegészítéseként. Az Európa több országában is jelenlévő népszerű televíziós csatorna fő profilja a családi tartalmak, filmek és sorozatok vetítése, melyet magas minőségben tesz meg. A WarnerMedia társaságához tartozó adóra kapcsolva a nézők találkozhatnak vegyesen lokalizált feliratokkal és szinkronokkal. Az HBO2 műsorkínálata széleskörű, a vetített adások között a család minden tagja garantáltan megtalálja a számára kedvezőt. A csatorna prémium jellegéből kifolyólag külön megrendeléssel, fizetősen érhető el a kábeltévé szolgáltatók kínálatában, általában az HBO alapcsatornával együtt. Az adóra kapcsolva elsősorban kaland-, és szórakoztató műsoroknak, mozifilmeknek és sorozatoknak lehetünk szemtanúi, de előfordulhat az is, hogy az HBO főcsatornán már korábban vetített film megy a tv-ben. Gyakran találkozhatunk a legújabb mozifilmekkel is, melyeket a megjelenés utáni héten, maximális minőségben tekinthetünk meg a csatornán. 

Híres sorozatok az HBO gyártásában

Bizonyára mindannyiunk számára ismerősen cseng azoknak az HBO sorozatoknak a címe, amelyek az egész világot meghódították. Az elmúlt évek egyik legnagyobb kasszasikere kétségtelenül a Trónok harca című sorozat, amely a mai napig nézők sokaságát láncolja a képernyők elé. A fantasy sorozat egy középkori fiktív világban játszódik, több szálon futó cselekménye a Hét Királyság trónjáért való véres küzdelmet mutatja be az uralkodóházak között. A híres regény alapján készült mestermű 8 évadon keresztül szórakoztatja a rajongókat, izgalmasabbnál izgalmasabb fordulatokkal. Szintén nagy népszerűségnek örvend a Szolgálólány meséje című sorozat, amely szintén egy kitalált világban játszódik és egy elferdült társadalmi rendet mutat be. A történetben a korábbi életükben bűnözőnek számító, de termékeny nőknek szolgálólányként kell tevékenykedniük, egyetlen feladatuk, hogy minél több utódot szüljenek a ház uralkodói számára. A sorozat szomorú, megrendítő, és dühítő cselekményével ragadja magával a nézőket. Futótűzként terjedt el továbbá az HBO Csernobil című sorozata, amely egy igaz történetet dolgoz fel, és egy mai fiatal számára felfoghatatlan képkockákkal  invitálja időutazásra a közönséget a 80-as évek Szovjetúniójának történelmébe. 

Az HBO MAX

Az HBO MAX az HBO online platformja, melynek segítségével filmek és sorozatok széles választéka tekinthető meg bárhol és bármikor. A szolgáltatás előfizetéssel érhető el, és a több eszközön való belépés lehetősége az egész család számára biztosítja az önfeledt szórakozást a képernyők előtt. A legújabb filmek és sorozatok magas minőségben való állandó elérésének érdekében érdemes az HBO MAX-et választani. 

Amennyiben Ön sem szeretné az esti tv-nézést felesleges kapcsolgatással indítani, használja a Műsor.tv online felületét, és döntse el előre, melyik műsort is nézné meg szívesen. Weboldalunkon az HBO2-n kívül olyan érdekes csatornák aktuális adásairól is tájékozódhat, mint az Animal Planet, a Spíler1, vagy a Discovery Channel.