A LED lámpák és világítótestek egyre nagyobb elterjedésével és egyre bővülő választékával, lehetőségünk van arra, hogy új színekbe öltöztessük az udvarunkat, hogy olyan fényekbe burkoljuk, vonjuk, amilyenbe csak szeretnénk. A megfelelő, udvari, kerti fények nagy segítséget jelentenek számunkra, hogy olyan dolgokat emeljünk ki a kertünkben, amelyekre méltán vagyunk büszkék. Ez lehet akár egy fa, egy bokor, a kerti tavunk, vagy éppen a házunk, de még a teraszt is más megvilágításba helyezi egy jól megválasztott kerti LED lámpa.

A LED lámpák, vagy LED reflektorok, azért is bizonyulnak jó választásnak, mivel számtalan lehetőséget biztosítanak. Nem csak az általuk kibocsátott színspektrumok és fényerősség szerint válogathatunk, hanem kiegészítő funkciók is meghatározhatják, hogy pontosan milyen fényforrás mellett döntünk.

A kerti növényeink kiemelésére is jók a LED reflektorok

Szeretnénk kiemelni a kertünk legszebb bokrát, vagy fáját? Erre is van lehetőségünk, hiszen a LED reflektor arra is alkalmas, hogy olyan kerti növényeket emeljük ki, amelyekben esténként gyönyörködni szeretnénk a teraszon üldögélve, egy pohár bort kortyolgatva. Sőt, ha kellőképpen magasra szereljük, akkor még olyan hatást is elérhetünk, mintha a Hold világítaná meg a kedvenc növényünket.

A házunk is új színbe öltözhet

A LED reflektorok arra is alkalmasak, hogy a házunkat, az otthonunkat új színekbe, megvilágításba helyezzék. Minél távolabb helyezzük a háztól az adott LED reflektort, annál nagyobb felületét fogja bevilágítani a háznak, az udvarnak. A színekkel játszhatunk is, hiszen több reflektort is kihelyezhetünk a kertbe, az udvarunkba, és eltérő színhőmérsékleteket, illetve színeket is választhatunk, hogy még izgalmasabb legyen a látvány, az összkép.

Arra is van lehetőségünk, hogy az otthonunk építészeti jellemzőit világítsuk meg, ezzel is kiemelve annak, vagy azoknak a szépségeit. A reflektor felszerelhetjük a ház falára, a garázshoz, vagy éppen a kerti sufnihoz. 

Romantika a kertben

Ha még nincs elegendő fényhatás a kertünkben, akkor vásárolhatunk LED kerti virágokat, amelyek igen csak üde színfoltjai lehetnek a kertünknek és különleges gondozást sem igényelnek. Ezeket a kissé szokatlan, mesterséges dísznövényeket felállíthatjuk, elrendezhetjük a teraszon, a járdaszegély, vagy a kerítés mellett, de akár a kert közepén is fókuszba helyezhetjük azokat, hogy némi fénnyel világítsák meg a kert legfontosabb pontjait, így nem csak a szépségükben gyönyörködhetünk, de még biztonságérzetet is adnak nekünk.