66 éves korában, otthonában, barátai és családja körében szombat késő délután, álmában elhunyt Lang Györgyi.

Lang Györgyi 1975-ben érettségizett a Radnóti Miklós Gimnáziumban, majd 20 évesen kezdte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. A diploma megszerzése után 1988-ig a Pécsi Nemzeti Színház tagja volt, emellett több filmben is játszott. 1988-ban Falusi Mariannal megalakították a Pa-Dö-Dő együttest. Nevük a balettszaknyelvben honos francia kifejezés, a „pas de deux” (kb. „kettesben”, párban való tánc) kifejezés fonetikus átírása. Még 1988-ban az Interpop Fesztiválon mutatkoztak be, ezt egy évvel később követte a Pa-Dö-Dő I. albumuk, és rendszerváltás után jelent meg a Bye-Bye Szása, szovjet katonák kivonulásáról szóló daluk, amely igazán ismertté tette a párost.

Életében több elismerést is kapott civil tevékenységéért is: 2014-ben Jótékonysági Díjat, 2018-ban pedig Radnóti Miklós antirasszista díjat kapott, 2021-ben pedig megkapta a Terézváros Kultúrájáért Díjat

Lang Györgyinél 28 éves korában sclerosis multiplexet diagnosztizáltak. Egyszer azt mondta magáról, hogy “betegségtudattal nem rendelkező hülye vagyok, aki nem kap ettől depressziót”. 2021 végén sztrókot kapott, ekkor a beszédközpontja sérült, a jobb karja pedig lebénult.