A sorozatoknak több formáját ismerjük. Vannak szériák, amelyek külön epizódokban mesélnek el mindig egy teljes, kerek történetet. Vannak, amelyek, bár egy sorozat részei, az egyes epizódok teljesen különálló alkotások, gyakran visszatérő szereplők nélkül. És vannak, amelyek kihasználva a műfaj adottságait hosszú évadokon keresztül mesélnek el egyetlen sztorit. Ez utóbbiak közé tartoznak a szappanoperák. A műfaj arról kapta a nevét, hogy kezdetben amerikában, az operához hasonlatos sztori vezetéssel rendelkező hangjátékokat szappancégek szponzorálták, természetesen hirdetési céllal. A műfaj az elmúlt évtizedekben rendszeresen megtalálja a saját – általában igen széles – közönségét, ami nem véletlen. A drámával, szerelemmel telített sztorik rendszerint egy család, vagy szorosabb közösség életét mutatják be. Így mindenki könnyen azonosul a szereplőkkel, mindennapi problémákat lát hétről hétre, ráadásul a történet folytatásos szerkezete miatt, a néző minden héten újra és újra a TV készülékek képernyője elé ül.

Izaura TV sorozatok, a szappanoperák hazája

Az Izaura TV sorozatok a szappanoperák hazája. A csatorna műsorán jelenleg 17 ilyen program fut, ebben a felhozatalban garantáltan ön is rátalál a kedvencére! Elsősorban Törökországból, illetve Dél-Amerikából származó szériák hosszú időszakokon keresztül szórakoztatják rendszeresen a nézőket. A műfaj rajongóit valószínűleg nem kell hosszan győzködni, hogy néha kapcsoljanak a csatornára, azonban azoknak is érdemes ezt megtenni, akik korábban kerülték. A szappanoperák ugyanis egyszerre teszik lehetővé a szereplők invesztált, napról napra, hétről hétre történő követését, és a történet követését a háttérből, valamilyen egyéb tevékenység mellett. A szerethető karakterek, a mindennapi problémák és családi drámák könnyen ráveszik az embert, hogy újra és újra a képernyő elé üljön.

Musor.tv: egy hely, több műsor

Előfordul, hogy már pontosan, fejből tudjuk, hogy mikor és mit akarunk nézni a TV-ben. Azonban ez a ritkább eset, gyakrabban a műsorújságok böngészése előzi meg az audiovizuális kikapcsolódást. Ez rendkívül kellemetlen és hosszas folyamat tud lenni, amikor minden egyes adó oldalára külön el kell látogatni. Azonban a Musor.tv megoldja ezt a problémát. Ez az univerzális, online műsorújság ugyanis egyszerre több csatorna kínálatát mutatja a látogatónak. Csupán egyetlen kattintásra van számtalan csatorna, műsor, programterv. Ráadásul a látogatók minden adásról olvashatnak egy rövid leírást, filmek, sorozatok esetén láthatják a rendezőt, meg a főszereplőket játszó színészeket. A kedvelt csatornákat mindenki elmentheti magának a kedvencek közé ezzel is megkönnyítve keresést. Minden egyes műsornak ráadásul nem csak a legközelebbi vetítési időpontják, hanem az ismétlést is láthatja, így a Musor.tv-vel garantáltan nem marad le semmiről!

Egyéb kategóriák a Musor.tv kínálatában

Akkor is érdemes felkeresni a Musor.tv-t, hogy ha a szappanoperák nem szögezik a képernyő elé. Ugyanis az Izaura TV mellett számos, szintén sorozatokat, vagy filmeket sugárzó csatorna kínálatát is böngészhetjük. Elérhető az HBO, a Filmbox, az AMC és a Paramount is csak, hogy egy párat említsünk. A filmek, illetve sorozatok mellett a sport, a hír, az ismeretterjesztő, a helyi, de még az idegen nyelvű adók kínálata is csupán egyetlen kattintásra van, bárhol, bármikor. A széles kínálatnak és az egyszerű használatnak köszönhetően garantáltan mindenki igényeit ki tudja elégíteni a Musor.tv. Kezdjen el ön is még ma a weboldalon böngészni, hogy a jövőben egyetlen adásról se maradjon le!