A minimalista stílus baráti letisztultságában vagy a klasszikus ízlés emelkedett eleganciájában hajtanád álomra a fejedet? Vagy inkább a bohém játékosság képes megalapozni számodra a tökéletes komfortot? A Dodo Home fali hálószoba dekorációi minden igényedet igyekszik kielégíteni, neked csak elég, ha megálmodod az ideális koncepciót. Ha nem vagy benne biztos, hogy mire vágysz, nézz körül a webshopunkban, ahol a legkülönfélébb stílusok, formák, anyagok és színek kavalkádja vár Rád!

Egy egyedi fali dekor elemmel varázslatos atmoszférát teremthetsz a pihenés szobájában. Egy jól kiválasztott dísztárgy új irányba terelheti a belső terek miliőjét. Egy teljes alakos tükör elengedhetetlen eleme minden hálószobának, de ugyanúgy egy kisebb tükörnek is bármikor hasznát veheted.  Igazán romantikus és meghitt hangulatot alakíthatsz ki a megfelelő termék kiválasztásával, melynek valószínűleg a párod is nagyon örülne. Környezetbarát anyagok, pasztell színek, finom vonulatok, egyedi ötletek, fényes felületek, klasszikus alakzatok és extravagáns idomok – mind egy helyen!

A hálószobájuk berendezésére sokak nem fektetnek akkora hangsúlyt, mint a lakás többi részének dekorálására. Gyakran csak a fehér és világos árnyalatok uralják a hálóhelyiséget, egyéni vonások pedig nem éppen érvényesülnek a szobában. Továbbá igényként a legtöbben csak azt tartják szem előtt, hogy legyen egy kényelmes ágy és egy jól sötétítő függöny. De egy hálószoba funkciója ennél sokkal több! Ha belegondolunk abba a ténybe, hogy minden egyes napunkat itt kezdjük és itt fejezzük be, több kedvet kaphatunk a szoba jobb hangulatúvá tételéhez.

Ha nem igazán tudod, hogy mire vágysz, és hogy milyen stílus állna a legközelebb hozzád, érdemes körülnézni a weblapunkon, ahol kiváló hálószoba dekorációs ötletekre, tippekre lelhetsz. Innentől már csak egy lépés a tökéletes, harmonikus szentély megteremtése!

Néhány egyedi ötlet:

  •         Fém fali dekorációk: A fém alapanyagú dizájn kiegészítőket általában véséssel, préseléssel és vágással formálják alkotássá. Az így kapott elemeket egymáshoz hegesztik és különböző festési, antikolási eljárással adják meg az adott dekoráció egyedi hangulatát. Fémművészeti lakásdekorációk a klasszikus, elegáns stílustól kezdve a modern kompozícióig mindenféle formavilágban készülnek.
  •         Antik hatású tükrök: A kézzel készített darabok igazán különleges megjelenéssel bírnak, melyek a lakás méltó díszei válhatnak. Fából, fémből vagy egyéb anyagból készült kerettel, jellegzetes forma- és színvilággal határozhatják meg hálószobánk hangulatát. Például egy aranyra festett, csipkés szegélyű egészalakos tükör drámai hatást kelthet.
  •         Különleges számlapú faliórák: A vasból, acélból, illetve fából készült faliórák letisztult vagy harsány színei, a márvány hatású vagy valamilyen egyedi mintázatot ábrázoló hátlapjai tökéletes harmóniát tudnak teremteni bútorainkkal, egyedi miliőt teremtve.

Webshopunkban különböző jellemzők és paraméterek alapján böngészhetsz. Állandó kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal igyekszünk vásárlóink életét és ezáltal a környezetüket is szebbé, jobbá tenni. Célunk a maximális kényelem kialakítása és az igazán otthonos, idilli légkör megteremtése. Fontos, hogy hálószobánk hangulata bensőséges legyen, válaszd a háborítatlan pihenés élményét, dobd fel otthonodat a Dodo Home fali hálószoba dekor elemeivel!