Csernus dokival sikert sikerre halmoz a női vízilabda-válogatott

Nem kategorizált
Fotó: Facebook
Speciális módszerrel motiválja a polós lányokat Magyarország legismertebb pszichológusa a vizes vb-n. Meg is van az eredménye. 

Akárcsak a ZF-Eger férfi vízilabdacsapat játékosaival, a női válogatott tagjaival is dr. Csernus Imre pszichológus foglalkozik. 

A népszerű pszichológus, aki hamarosan Egerben nyit kávézót, egy speciális módszert talált ki, hogy még nagyobb sikerre motiválja a polós lányokat – tudta meg a Blikk. A portál tájékoztatása szerint Csernus doki mindenkivel leíratta a fogadalmát, melyet a vízilabda-szövetség közzé tett a Facebook-oldalán.

„Bátran vállalom a helyzeteimet”

„Figyelek a mindennapokra, hogy hogyan élek”

„Támadásban és védekezésben is éles leszek”.

– írták fogadalmaikban a vízipolós lányok.

A fogadalmaknak meg is lett az eredménye, hiszen az eddigi három vizes vb találkozón is remekelt az együttes: Japánt 20-11-re elporolták, a franciák ellen 19 gólos különbséggel nyertek, és  csütörtökön a hollandok elleni 10-8-as győzelemmel veretlenül zártak a C csoport élén és a legjobb nyolc közé kerültek. 

Fotó: Facebook

Csernus doki korábban egyébként a vízilabda-Európa-bajnokságon is kitűnő munkát végzett, hiszen a lányok megnyerték az eb-t. Akkor csoportos foglalkozásokat tartott, egyénileg foglalkozott mindenkivel, külön is beszélgetett a kapusokkal, és folyamatosan azt kérdezte a lányoktól, hogy százalékosan mekkora az önbizalmuk, s ezen hogyan változtathatnak.

AJÁNLJUK MÉG

Újra kávéházat nyit Csernus doki Egerben

Vélemény, hozzászólás?