Fotó: csernusdoki.hu
Fotó: csernusdoki.hu
A híres pszichiáternek és üzletembernek korábban már volt egy kávéháza Egerben egy külvárosi lakótelepen, de a nagy népszerűségnek örvendő hellyel kapcsolatban végül nem egyeztek a tulajdonosokkal, és idén áprilisban bezárt. Most a belvárosban újrakezdi a doki – értesült az egrinapok.hu.

“Nagyon sok egri kávészerető ember van, akiket nem fogok cserben hagyni, így keresem már azt a helyet Egerben, ahol az eddig megszokott minőséget fogják megkapni”

– ígérte áprilisban Csernus Imre, miután bezárt az első egri kávézója.

Az egrinapok.hu tájékoztatása szerint úgy tűnik betartja ígéretét a népszerű doki, ugyanis a Dobó tér egyik szegletén álló üres üzletének kirakatára felkerült a napokban a Depresso felirat, amely Csernus Imre védjegye közkedvelt kávéja után.

Fotó: egrinapok.hu
Fotó: egrinapok.hu

Csernus Imre nem először bizonyítja, hogy nemcsak pszichiáterként, íróként és előadóként sikeres, hanem üzletemberként is kitűnően megállja a helyét.

2009 óta gazdálkodik Csutorás Ferenccel és Mészáros Péterrel az Almagyar-Érseki Szőlőbirtokon 3,5 hektáron  az Almagyar dűlő dél-keleti fekvésű lankáin, ahol másfél hektár régi telepítésű leányka mellett két hektár saját telepítéssel dolgoznak.

A borászatban és pékségben is utazó Csernus doki idén májusban a Csendülőt is megnyitotta Noszvajon a helyiek nagy örömére, amely étterem, kávézó, színház és nyugalmi zóna egyben.

Biztosak vagyunk benne, hogy az Egerben megnyíló Depresso is meghatározó és népszerű közösségi helye, találkozási pontja lesz városunknak.

Kövesd Facebookon is a Csernus Imrével és a Depresso-val kapcsolatos híreket ITT!

Forrás: egrinapok.hu