Az Eger a 2011/12-es idényben megnyerte az NB 2-őt és feljutott az elsőosztályba, ekkor is igazol korábbi válogatott labdarúgókat a csapat.

Egyértelműen Németh Norbert volt a csapat történetének az egyik legjobb játékosa, az Oroszországban is légióskodó középpályás 1 idényt töltött a csapatnál, akkor sikerült megszerezni, amikor feljutottak az NB 1-be. Igaz az Eger nagyon simán, Bet365 magyar oldal adatai szerint mindössze 15 pontot szerezve egyből ki is esett az elsőosztályból, Németh nagyszerű teljesítményt nyújtott végig, középpályás létére 9-szer is a kapuba talált, miközben összesen 25-öt lőtt csak a csapat. A Honvédban nevelkedő játékos 2003- 2004-ben kétszer a magyar válogatottban is pályára lépett.

Aranyos Imre teljesen más utat járt be, hiszen ő Egerben kezdte a karrierjét és itt is mutatkozott be a felnőttek között. Ezután Szarvasra került, majd 1990-ben újra Egerbe, majd beindult a pályafutása, amikor 1992-ben leszerződtette a Vác, akikkel a 93/94-es idényben magyar bajnok lett egy sportfogadás online oldal adatai szerint. 3 évet töltött a csapatnál és 80-szor lépett pályára, majd egy kis kitérő után 1996-ban a Vasasban találta meg a számításait, ahol 5 évig játszott és a középpálya alapembere volt. Aranyos a Vasasos időszaka alatt a válogatottba is meghívást kapott 3-szor, jelenleg pedig edzősködik.

Az egri születésű Sass János szintén a saját városában kezde meg a felnőtt karrierjét, ahonnan a Honvéd szerződtette őt 1986-ban, amikor is a csapat éppen az egyik fénykorát élte, hiszen 87-88 és 88-89-ben is megnyerték az NB 1-et. Sass alapembernek számított az egymás után két bajnoki címet is nyerő csapatnál, olyan nevek mellett mint Kovács Kálmán, Disztl Péter, Disztl László. Sass végül 1990-ben az MTK-hoz távozott, majd Tatabányán, a Stadler FC-ben és Kecskeméten is játszott, 1997-ben pedig hazatért Egerbe. A Magya Kupát is nyerő védő természetesen a válogatottban is pályára léphetett a Honvédos időszaka alatt, méghozzá 14-szer is megkapta a lehetőséget, utolsóként 1989-ben egy Észak-Írország elleni győztes meccsen játszott 90 percet.