Elkészült a The Wallkids zenekar legújabb szerzeménye, a 2021 végén megjelenő, új nagylemezéhez.

Mint Nádasi Istvántól – a zenekar énekesétől és vezetőjétől – megtudtuk,  a fiúk megírták az év legpunkosabb szerelmes dalát.

A Hiába futsz! egy értelmetlen menekülésről szól, a sorsunk, és a szerelem elől.

A punk-rock srácok elkezdték az új lemez felvételeit, eddig 3 dalt rögzítettek.  (Az utolsó tánc, Az élet szabadon, és a Hiába futsz!) címmel.)

Az élet szabadon  dalhoz, egy klipet is forgattak a tavalyi év folyamán, amelyet Szabó Norman rendező készített. A zenekarnak első 11 számos nagylemeze, 2019 tavaszán jelent meg Erről ennyit címmel!

A lemez lassan készült, négy dobost fogyasztottak el a lemez felvétele, és megírása alatt. Mészáros József, a csapat jelenlegi fix dobosa 2018 végén szállt be a The Wallkids zenekarba, és vele fejezték be az első lemezüket. Az  új anyagot már Jocival írják, és rögzítik.

A csapat, a jól bevált Standing Wawes stúdióban dolgozik, régi barátjukkal, Sohajda Péter hangmérnökkel. Erre az évre egy új klip forgatását is tervezik, a Ne állíts meg! című dalukhoz, mely a csapat kedvence.

A klip forgatására, Szabó Norman rendezőt szeretnék felkérni, akivel a tavalyi ” Az élet szabadon” kisfilet is készítették.

 

Ízelítőnek fogadjátok szeretettel, az új szerelmes dalukat, punk-rock módra.

Kattintás  IDE

Forrás: Nádas Projekt