A Sport 1 egy európai sportcsatorna, amely jelenleg Magyarországon és két szomszédos országunkban, Csehországban és Szlovákiában érhető el, különböző nyelveken közvetítve. A sportcsatorna az AMC Networks International Central Europe tulajdonában áll. A Sport 1 műsorkínálata igen színes a sportokat tekintve, hiszen a legnevesebb futball bajnokságoktól kezdve, a legszínvonalasabb kézilabda meccseken át, az izgalmas baseball közvetítéseken keresztül mindent megtekinthetünk a csatornán.

A legjobb sportok egy helyen!

Sport 1 csatorna parádés műsorkínálata lehetővé teszi, hogy mind a hazai, mind a nemzetközi sporteseményekkel kapcsolatban naprakészek lehessünk. A sokszínű műsor repertoár kiterjed a legismertebb futball bajnokságokra, – köztük a Bajnokok Ligájára – a kézilabda legnevesebb bajnokságaira, de szintén a képernyőre kerülnek a csatorna jóvoltából az amerikai futball legizgalmasabb csúcseseményei is, mint a Super Bowl. Emellett színvonalas jégkorong meccsek, baseball közvetítések, póker játszmák és különböző küzdősportok is láthatóak a csatornán, mint például a UFC meccsei. A sportcsatorna amerikai magazin műsorokat is közvetít, amelyekben a sporteredmények hátterét is elemzik, így még inkább felzárkózhatunk a sportokat tekintve. Ne maradjon le ezekről az elsőrangú sporteseményekről, kövesse kedvenc sportjait a musor.tv online műsorújság segítségével!

Fókuszban a labdarúgás!

Habár a Sport 1 sokoldalú TV műsora széles rétegeket kielégít, mégis a labdarúgás az, ami mondhatni, a csatorna húzóágazata és ami nélkül nem lenne teljes a műsorpaletta. A labdarúgásban is kétségtelenül az elit látogat a csatornára. A Sport 1 a Bajnokok Ligája színvonalas mérkőzésein kívül nyomon követhetik a nézők a Bundesliga, a Spanyol Kupa, az Olasz Kupa, valamint az ínyencebbek a portugál és a török bajnokság meccseit is. 

Maradjon naprakész a sportokat illetően! 

Egy filmet vagy sorozatot még csak-csak visszanéz az ember, de a sportokat érdemes élőben követni, hogy az egész bajnokságot vagy kupa sorozatot a megfelelő információk birtokban tudjuk követni! Ki ne akarna naprakész lenni a kedvenc csapatai vagy sportolói eredményeit illetően? A sportműsoroknál ez különösen fontos, hiszen nincs is annál jobb, mint amikor imádott csapatunknak vagy bálványozott sportolónknak egyszerre szurkolunk egy nagyobb embertömeggel! A sport és a szurkolás mindig is összehozta az embereket, ebben pedig nagy segítségünkre vannak a sportcsatornák, mint például a Sport 1 is. Ne maradjon le a felemelő pillanatokról, kövesse nyomon a legnépszerűbb sporteseményeket a musor.tv online műsorújság segítségével! 

Hogyan működik a musor.tv online műsorújság oldala?

A musor.tv online műsorújság használata egyszerűbb, mint gondolná! Az oldalon az összes magyarországi csatorna műsorait követheti, beleértve a Sport 1 színvonalas adásait is.  A musor.tv oldalán könnyedén megkeresheti, és akár beütemezheti a kedvenc tévéműsorainak, sportközvetítéseinek időpontját. Akár csatorna alapján is rákereshet, hogy a Sport 1 éppen milyen sportágakat vagy sporteseményeket fog sugározni. Ha esetleg lemaradt egy élő közvetítésről, a műsor címére kattintva megtekintheti, hogy mikor és melyik csatornán fogják még leadni azt. Ha semmiképp sem szeretne lemaradni a legizgalmasabb meccsekről, a legnagyobb sporteseményekről vagy a várva várt döntő pillanatokról, akkor lehetősége van néhány kattintással a naptárába importálni az adott műsort. A musor.tv online műsorújság segítségével így akár percre pontosan meg tudja tervezni, hogy melyik időpontban melyik közvetítést szeretné követni. 

Legyen a tévénézés igazi kikapcsolódás! Ne maradjon le Ön sem a legszínesebb műsorokról, használja a musor.tv online műsorújságát!