Képzelje el, hogy hazaér egy munkával töltött nap után és egy kis kikapcsolódásra vágyik. Vagy, hogy a hétvégén otthon töltődik fel a családjával. Ilyenkor a televízió csatornák széles kínálatában általában mindig találhat valami néznivalót. A Paramount Network filmeket és sorozatokat sugároz éjjel, nappal. Így ideális, amikor pár órára kizárná a valóságot és otthona kényelméből élvezné a filmek nyújtotta kikapcsolódást.

Zsánerek széles választéka a Paramount Network-ön

Paramount Network sokszínű kínálatában Ön is biztosan megtalálja kedvenc műfaját. Akció, thriller, dráma, romantikus és reality filmek, illetve sorozatok egyaránt láthatóak. Az adó két népszerű széria folyamatos közvetítéséért is felelős. A Sherlock és Watson (Elementary) Sir Arthur Conan Doyle népszerű regényének újabb adaptációja. Az epizodikus elbeszélés hamar széles rajongótábort épített maga köré. Egy újabb bőr lehúzása helyett új, friss nézőpontból dolgozza fel az ismert történetet. A Rohamjárőrök (Police Interceptors) sikerességéről sokat elmond, hogy a brit, különleges rendőri egység mindennapjait bemutató reality sorozat gyártása 2008 óta folyamatosan zajlik.

A különböző sorozatok epizódjai között pedig filmek széles palettáján találhatja meg mindenki régi kedvenceit és az újdonságokat egyaránt. Rendszeresen tűnnek fel olyan régi klasszikusok, mellettük pedig természetesen megtalálhatóak frissebb filmek is, ráadásul nem is akármilyenek. Több, az elmúlt években Oscar-díjjal jutalmazott művet is láthattak már a csatorna nézői. Érdemes böngészni a Paramount Network kínálatát a Musor.tv-n, mert akár hétköznapi kikapcsolódást, akár romantikus estét, vagy éppen közös családi filmezést tervez, a Paramount Network kínálata gondoskodik Önről.

Filmek a Musor.tv kínálatában

Előfordult már, hogy egy film nézése közben rákeresett volna az egyik szereplőre? Vagy valami miatt szeretné újra megnézni valamelyik alkotást? Esetleg egy konkrét zsánerhez lenne kedve? A Musor.tv-n ez sem akadály. Külön kilistázható az összes film, amelyeket aznap láthatunk a különböző csatornákon, nem kell külön az összes műsort megnézni. A műsortervben bármely elemre kattintva találhat egy rövid leírást, ami segít eldönteni, hogy az adott film érdekli-e. Továbbá listába szedve találja a rendezőt és a főszereplőket, akik nevére kattintva az is megjelenik, hogy milyen egyéb filmekben szerepelnek még, illetve ha valamelyik csatorna vetíti ezt a filmet akkor az is látható. Legvégül pedig a kiválasztott film ismétlései is megtalálhatóak a Musor.tv-n, így könnyedén tervezhet előre is.

Műsorújság, amely a kényelmet szolgálja

A film azonban nem minden. Hasonló módon böngészhetünk a sportcsatornák, az ismeretterjesztő vagy hírműsorok, a gyermekeknek szóló és az idegen nyelvű adók, de még több rádióállomás műsorai között is. Ráadásul ezek közül össze tudja állítani a kedvenceit is, hogy a jövőben még könnyebb legyen a keresés, és csak azt lássa a felsorolásokban, ami valóban érdekli. A Musor.tv akkor is segít, ha újdonságokat fedezne fel. A weboldalon a Műsorajánló fülre kattintva olvashat a közelgő újdonságokról, izgalmas műsorokról. A különböző műsorokat értékelni is lehet. Ennek köszönhetően pedig megtalálhatja a legjobbra és a legrosszabbra értékelt filmeket sorozatokat, hogy tudja mire érdemes figyelni, vagy mi az, amit jobb elkerülni. Papír műsorújságok lapozgatása helyett próbálja ki Ön is a Musor.tv nyújtotta kényelmes szolgáltatásokat, fedezze fel a televízió adásokat könnyedén és gyorsan.