schwarzenegger-karacsony
Jó hírünk van azok számára, akik az utolsó pillanatra hagyták (üdv a klubban) az ajándékok megvásárlását , a karácsonyi “védőitalok” és fontos alapanyagok (liszt, élesztő, olaj, vaníliacukor, sütőpor, zsemlemorzsa stb.), valamint a fenyőfa beszerzését.

Egerben a legtöbb áruházlánc (Lidl, Tesco, Penny, Coop, Spar) és a város egyetlen bevásárló központjának üzletei (Agria Park, törvényház utca 4.) szombat délután 2-ig nyitva van, és a fenyőfa beszerzése legkésőbb 12-ig még biztosan nem lehetetlen küldetés.

Mutatunk néhány hadműveleti térképet a teljesség igénye nélkül:

Ha még élelmiszerhiányban szenvedünk és a gyermeknek sincs megvéve például a “Kylo Ren” bábu, a “legtöbb üzlet egy helyen” elve szerint az Agria Parkot ajánljuk (Törvényház u. 4.):

terkep_bevasarlas_07

További Star Wars és egyéb játékok vagy elektronikai cikkek beszerzésére még ajánljuk Eger északi határát, ahol a Tesco az univerzális üzlet erre a célra, de található ott még Lidl, és Penny is:

terkep_bevasarlas_eszak

A Felsővárosban élelemszerzés céljából irány két Coop is (Rákóczi út 48., Malomáruk utca 4.):

terkep_bevasarlas_02

terkep_bevasarlas_03

A belvárosban két élelmiszeráruház található (Hossó ABC, Katona tér 3. és Spar, Dobó tér 1.):

terkep_bevasarlas_04

A Lajosvárosban két Spar (Sas u. 1 és az ÖMV bezinkútnál, Mátyás Király u. 2. számnál egy express) és egy Penny (Mátyás Király út 139.) szolgálja ki a vásárlókat:

terkep_bevasarlas_05

terkep_bevasarlas_06