Az online TV újság előnyei

A hagyományos TV újság már a múlté! Nem kell már keresgélni és lapozgatni a papír alapú újságokat ahhoz, hogy naprakész legyen a TV műsorokat illetően! Az online TV újság használatának több előnye van, mint gondolná! Először is, nem kell keresgélni az újságpapírok között, hogy melyik az éppen aktuális lap, csak egyszerűen felmegy az oldalra és már szűrheti is a számára releváns tartalmakat. Sokkal gyorsabban juthat a legfrissebb információk birtokába, amiben segítenek a különböző szűrők és kereső funkciók. 

Miért pazarolná a papírt és az idejét, amikor van egy sokkal kényelmesebb módja a műsorok követésének? Az online TV újságra való átállással nem csak az értékes idejével spórolhat, de környezetét is óvja, hiszen amíg a papír alapú újságot heti szinten cserélni kell és a régit a kukába dobni, az online műsorújság folyamatosan naprakészen, friss adatokkal szolgál és teljesen ingyenesen elérhető. 

A musor.tv több, mint egy TV újság

A musor.tv online TV újság több, mint 180 csatorna műsorait foglalja össze! A TV csatornákon felül a streaming szolgáltatók újdonságait és a rádiók műsorlistáját is megismerheti, valamint rengeteg műsorajánlót és újdonságot fedezhet fel. A musor.tv oldalán másodpercre pontosan meg tudja tervezni, hogy mikor és melyik műsort szeretné megtekinteni. 

Semmiképp sem szeretne lemaradni a kedvenc sorozatáról, filmjéről? A kiválasztott adásokat akár néhány kattintással a naptárba importálhatja, így külön értesítést kap a hamarosan kezdődő imádott műsorairól. A musor.tv oldalán lehetősége van a legtöbbet nézett csatornáit a „Kedvenc csatornák” fül alatt elhelyezni, annak érdekében, hogy átláthatóbban követhesse azokat. 

Legyen szó egy régen elkezdett sorozatról, a friss híradásokról, a gyerek kedvenc meséjéről, vagy az ünnepekkor sugárzott jellegzetes filmekről, nem érdemes lemaradni egyikről sem! Ha esetleg mégis a műsor végére sikerült a TV elé kerülni, akkor se búsuljon, mert a film vagy adás címére kattintva megnézheti, hogy milyen időpontban és melyik csatornán fogják még leadni azt. Tervezze meg a TV előtt töltött idejét kényelmesen, a musor.tv segítségével, legyen a tévénézés igazi kikapcsolódás! 

Ajánlók és újdonságok 

Fogalma sincsen, hogy mit nézzen a TV-ben? Unalmában kapcsolgatja a csatornákat, de épp a film végére kapcsol oda, vagy csak kergeti a reklámokat? Lehet ezt tudatosabban csinálni! Ha az éppen aktuális műsorok nem nyerték el a tetszését, vegyen egy pillantást a műsorajánlókra, ahol a legfelkapottabb TV műsorokról, filmekről vagy sorozatokról olvashat részletes ajánlókat. Sosem késő új kedvenceket találni! A musor.tv TOP 5 listájában a legjobbra és a legrosszabbra értékelt filmek és sorozatok listáját is eléri, ami biztosan segít majd a választásban! 

Ha a TV csatornák között éppen nem talál a kedvére valót, érdemes  a streaming szolgáltatók repertoárját is megismerni. A musor.tv oldalán a legnépszerűbb streaming szolgáltatók, mint a Netflix vagy az HBO Max újdonságainak premier időpontját is naprakészen követheti, így biztosan nem marad le a legnépszerűbbnek ígérkező filmekről és sorozatokról.