A Kossuth- és Liszt-díjas egri énekesnő szerint még mindig szót kell fogadni az orvosoknak.

Hallgatok az orvosokra, és ezt javaslom mindenkinek – mondta el a Blikknek adott interjújában Kovács Kati. A Kossuth- és Liszt-díjas egri énekesnő azt vallja, nincs más megoldás, gyerekként is beoltottak bennünket, szerinte most is ezt kell tennünk.

Ezért sem képes feldolgozni Kóbor János elvesztését. Értelmetlen halál az övé, legszívesebben kiabálnék vele, hogy Mecky vigyázz magadra, óvd az életedet! De már késő – fogalmazott a művésznő.

Jelenleg három oltásom van, de ha kell akkor lesz négy és öt is.

– fogalmazott a művésznő.

Eger, 2018. október 4. Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas elõadómûvész, énekesnõ, dalszövegíró, színésznõ, Eger díszpolgára a tiszteletére elhelyezett díszkõ avatásán az egri Érsek utcában kialakított Egri Csillagok Sétányán 2018. október 4-én. / MTI Fotó: Komka Péter

Arra a felvetésre, hogy Karikó Katalin, az elismert kutatóbiológus egyszer azt nyilatkozta: boldoggá tenné, ha újra egy színpadon látná Zalatnay Saroltát, Koncz Zsuzsát és Kovács Katit, a művésznő elmondta: ha Karikó Katalin hívja, jön és odaáll Cini és Zsuzsa mellé a színpadra. Mi hárman soha nem voltunk barátnők, de ellenségek sem – szögezte le.

Kovács Kati szerint még mindig szót kell fogadni az orvosoknak. Ugyanakkor azt üzeni mindenkinek, hogy “életre fel!”, mert”egyszerűen nem hagyhatjuk el magunkat”.

Kiemelt fotó: Szimpatika

Forrás: Blikk