Újra divatba jön a a váll nélküli top, a csipke, a rojt és a virágminta, és naná, hogy a pasztell színek uralják a a nyarat.

Már tavaly tavasszal és nyáron is hódítottak a váll nélküli topok és ruhák, és így lesz ez az idei szezonban is. A teljesen nyitott fazonok mellett a félvállas megoldások is visszatérnek az üzletekbe fodrokkal vagy csipkével fűszerezve, de a minimalista divat kedvelői is biztosan találnak kedvükre valót.

trend01

Egyszerűen nem múlhat el tavasz virágok nélkül: 2016-ban sem fogjuk hiányolni őket, újra visszatérnek és meghódítják a gardróbunkat. A virágos ruhadarabokat letisztult, egyszerű fazonú és egyszínű termékekkel érdemes viselni, így lesz igazán harmonikus a végeredmény. Nyáron pedig jöhetnek a gyönyörű, virágmintás maxiruhák.

trend02

A gyönyörű csipkecsodákat is a nagy visszatérők között köszönthetjük.  Ősszel és télen a fekete és a burgundi árnyalatok voltak a legnépszerűbbek, most viszont a tavasz közeledtével hódítanak a fehér és a pasztell árnyalatok. Az egyik legnőiesebb viselet, bátran ajánljuk mindenkinek.

trend03

Az idei szezonban is találkozhatunk vidám rojtokkal, melyek főként a dzsekiken, szoknyákon illetve ruhákon kapnak főszerepet. A kiegészítőkön is szuperül mutatnak, érdemes kipróbálni a rojtokkal díszített szandálokat, de egy stílusos, rojtos táska is kitűnő ékszere lehet összeállításunknak.

trend04

Évről-évre visszatérnek a romantikus pasztell árnyalatok. Nem is baj, hisz éppen elég fekete és sötét árnyalatot viselünk a téli időszakban. Most a legnépszerűbb pasztell árnyalat a rózsakvarc és derűs kék lesz, sok tervező választotta ezt a színt a tavaszi / nyári kollekciókhoz, és szebbnél szebb összeállításokat mutattak már be a kifutókon.

trend05

Forrás: bien.hu