A Nemzedékek terén megrendezésre kerülő Szent István Ünnepre augusztus 19-én, csütörtökön várják az érdeklődőket.

Az egri Felsőváros is megemlékezik államalapító királyunkról Szent Istvánról augusztus 19-én csütörtökön. A 16 óra 30 perckor kezdődő Szent István Ünnep könnyed, változatos programokkal várják az érdeklődőket a Nemzedékek terén.

Az első program egy humoros főzőshow lesz az ország Tetovált Séfjével és eszement kuktájával, Vajtó Lacival, ahol nem csak láthatja a közönség az ételek elkészítését, hanem részt is vehet annak elkészítésében. Zsolt a TV Paprika és a Viasat3 csatornák állandó szereplője, aki nem mellékesen Budapest belvárosában igazi különlegességet hozott létre a gasztronómiában. A gasztronómia mellett a humor is fontos szerepet kap majd, hiszen amíg a séf főz, addig Vajtó Laci vicces stand up előadását élvezhetik a láotogatók, a gasztronómiához igazítva.

18 órától kenyérszentelés, 19 órától Mystery Gang koncert várja az érdeklődőket.

A Mystery Gangről

Egri Péter és a Mystery Gang a 21. szàzad nem csak hazai hanem nemzetközi berkekben is az egyik legnépszerűbb rockabilly együttes. A csapat frontembere Egri Péter, aki a zenekar dalainak szerzője is egyben, a 2020 èvben a Los Angelesi Academia Music Awards díjazottja,
legújabb dala rákerült a világ legjobb 25 rockabilly nemzetközi lemez vàlogatásàra is.
A program az Egri Kulturális és Művészeti Központ szervezésében a „Felsőváros csillagai” – közösen a közösségért projekt keretein belül valósul meg.