A Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház is kiállítóként jelenik meg 2023. november 9-én Egerben a dr. Kemény Ferenc  Sportcsarnokban megrendezendő Pályaválasztási Kiállításon. A kórház ezen a napon lehetőséget biztosít  csoportos látogatásra a Skill laborba. Itt szimulációs eszközök segítségével és szakemberek irányításával ismerkedhetnek meg a tanulók az ápolás, gyógyítás módszereivel.

A Heves Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztálya 2023. évben ismét megrendezi a 8. osztályos tanulók továbbtanulását segítő Pályaválasztási Kiállítást.

Az eseményen a szakemberek az iskolaválasztást és pályaválasztási döntést segítő hasznos információk mellett betekintést nyújtanak a tanulóknak, a pályaválasztás-, pályamódosítás előtt álló érdeklődőknek a szakmák világába, felkeltve érdeklődésüket a szakképzés iránt. A rendezvény célja, hogy a fiatalokat pályatervük kialakításában minél több gyakorlati szakmabemutató segítse, melyekben interaktív módon vehetnek részt.

A rendezvényen a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet kiállítóként vesz részt, továbbá lehetőséget biztosít ezen a napon csoportos látogatásra a Skill laborba. Itt szimulációs eszközök segítségével és szakemberek irányításával ismerkedhetnek meg a tanulók az ápolás, gyógyítás módszereivel.

Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet